SUM

Átfogó szabályozó és felügyeleti web-szerver

Galéria megnyitása

SUM

Átfogó szabályozó és felügyeleti web-szerver

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Leírás

Az energiamegtakarítások legnagyobb részét csak automatikus, összefüggő és pontos igény szerinti működéssel lehet elérni. Annak érdekében, hogy növeljük a ControlAir és egyéb rendszertermékeink hatékonyságát, kifejlesztettük a saját szabályozó és optimalizáló szoftverünket, hogy maximalizáljuk az energiamegtakarításokat, miközben biztosítjuk a teljes légtechnikai rendszer működését összefoglaló vizuális visszajelzését.  
 

Működés

A ControlAir vezérlőegységet a QuickNet segítségével a SUM-hoz csatlakoztatva az épületfelügyeleti rendszer lehetővé teszi a felhasználók számára a rendszer egészének felügyeletét és beállítását a jogosultságuk függvényében. A beállítási funkciók az internetes felületen keresztül érhetők el, míg a megfelelő komfortot és az optimális energia felhasználást maga a rendszer biztosítja. A SUM lehetővé teszi például a zóna vezérlését, a naplózást, a riasztáskezelést és a távoli frissítéseket. Igény esetén a SUM épületfelügyeleti rendszerhez is csatlakoztatható.


Kapcsolódó termékek

CornerAir

CornerAir

Mennyezet és fal találkozásához szerelhető egyoldali befúvású klímaelem
FreeAir

FreeAir

Mennyezet alá függeszthető aktív klímagerenda kétoldali befúvással
HotelAir

HotelAir

Aktív klímagerenda szállodák részére
OptimAir

OptimAir

Aktív klímagerenda kétoldali befúvással
PremiAir

PremiAir

Aktív klímagerenda négyoldalú befúvással
WallAir

WallAir

Falba szerelhető aktív klímagerenda
A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!