FreeAir

Mennyezet alá függeszthető aktív klímagerenda kétoldali befúvással

Galéria megnyitása

FreeAir

Mennyezet alá függeszthető aktív klímagerenda kétoldali befúvással

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Alkalmazási terület

A FreeAir kétoldali befúvású indukciós típusú aktív klímagerenda, mely falon kívülre, a mennyezet alá építhető. A FreeAir elsősorban olyan épületek szellőztetésére, hűtésére és/vagy fűtésére lett kialakítva, ahol kellemes klíma és egyedi helyiségszabályozás szükséges. A felhasználó által kiválasztott légmennyiség és a nyomás gyártáskor be van állítva. A kalorifer vagy csak hűtő funkcióval, vagy hűtő és fűtő funkcióval van ellátva. A légcsatorna csatlakozás: Ø100 mm.

Felhasznált anyagok

A légbevezető csatlakozódoboz horganyzott acéllemezből készül. A látható részek (keret, lenyitható előlap) anyaga standard RAL 9003 fehér színre, vagy igény szerinti RAL színre festett alumínium és acéllemez. A kalorifer csövek vörösrézből, a lamellák alumíniumból készülnek. Az opcióként választható légterelők anyaga műanyag (poliamid). Standard opcióként négyzet vagy kör alakú perforáció választható.

Standard méretek

1500, 1800, 2100, 2400, 2700 és 3000 mm-s méretekben kapható. 

Légszállítási tartomány

36 - 126 m³/h (10-35 l/s) 


Kapcsolódó termékek

ControlAir

ControlAir

Szabályozóautomatika rendszer
DUO

DUO

Nyit/zár szabályozó csappantyú klímagerendákhoz
MultiPlex

MultiPlex

Moduláris légkezelőcsalád
SUM

SUM

Átfogó szabályozó és felügyeleti web-szerver
A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!