CornerAir

Mennyezet és fal találkozásához szerelhető egyoldali befúvású klímaelem

Galéria megnyitása

CornerAir

Mennyezet és fal találkozásához szerelhető egyoldali befúvású klímaelem

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Alkalmazási terület

A CornerAir olyan egyoldali befúvású indukciós klímaelem, amely a mennyezet és a fal találkozásánál a sarokba szerelhető. A CornerAir elsősorban olyan épületek szellőztetésére, hűtésére és/vagy fűtésére lett kialakítva, ahol kellemes klíma és egyedi helyiségszabályozás szükséges. A befújt friss (primer) levegő által keltett indukció szívó hatása a perforált légrácson keresztül visszakeringteti a helyiség levegőjét, amely átáramlik a hűtő- illetve fűtőkaloriferen,
majd a primer levegővel keveredve a klímaelem felső részén található résen keresztül áramlik vissza a mennyezet mentén a helyiségbe.

Felhasznált anyagok

A légbevezető csatlakozódoboz anyaga horganyzott acéllemez. A légrácsok anyaga (keret, lamella, előlap) standard RAL 9003 fehérre, vagy igény szerinti RAL színre festett alumínium illetve acéllemez. A hőcserélő csövek vörösrézből, a lamellák alumíniumból készülnek.

Standard méretek

1500, 1800, 2100, 2400, 2700 és 3000 mm

Jellemzők

Rendkívül energiatakarékos, 35 l/s légmennyiségig alkalmazható, magas hűtő- és/vagy fűtőteljesítmény, alacsony zajszint mellett.


Kapcsolódó termékek

ControlAir

ControlAir

Szabályozóautomatika rendszer
DUO

DUO

Nyit/zár szabályozó csappantyú klímagerendákhoz
MultiPlex

MultiPlex

Moduláris légkezelőcsalád
SUM

SUM

Átfogó szabályozó és felügyeleti web-szerver
A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!