Hírek


2023.06.05.

Teljeskörű fan coil család és klímatechnikai berendezések az Aertesi-től

Újdonság az Airventnél! Mostantól ügyfeleink fan coil- és klímatechnikai berendezés igényeit is ki tudjuk szolgálni, az Aertesi széles termékpalettájával bővül a kínálatunk.


2023.05.24.

30 éves beszállítói kapcsolataink

Néhány beszállítónkkal együttműködésünk 30 éves jubileumát ünnepelhetjük idén. Ezek a  nyugat-európai gyártó cégek magas minőségű termékeikkel, kiváló szakemberekből álló fejlesztői és szervízháttérrel jelentősen hozzájárultak az Airvent töretlen magyarországi sikerességéhez a légtechnikai üzletágban.


2022.11.30.

Budapesti irodánk informatikai rendszer átépítése miatt zárva tart.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2022. december 09-én pénteken 10 órától, a budapesti irodánk informatikai rendszer átépítése miatt zárva tart. Az árukiadás szünetel.


2022.01.18.

NKFI támogatással megvalósuló Airvent projekt

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatásával valósul meg az Airvent széles körben használható levegő sterilizáló megoldások kifejlesztése irányuló fejlesztési projektje.


2022.01.10.

Hatékonyság- és minőségnövelés új gépekkel

A Mazak 6 lézervágó és Spiro peremezőgépek beszerzésére a sztenderdek minőségének emelése és az üzemi termelékenység fokozása miatt volt szükség.


2022.01.10.

Dániából Magyarországra

Folyamatban van, hogy dániai társvállalatunk, a Netavent kulcsfontosságú termékeinek gyártását áthozzuk Dániából a kecskeméti gyártóüzemünkbe. Ezzel a változtatással a korábban bemutatott fejlesztéseink és beruházásaink eredményeképpen létrejövő kapacitásainkat szeretnénk kihasználni – így biztosítva a cégcsoport számára versenyképesebb árakat, ahogy az is célunk, hogy ezeket az „új” termékeket bemutathassuk a magyar piacon is.


2022.01.06.

Kecskeméti késztermék raktár leltár miatt zárva tart

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2022. január 07-én pénteken, a kecskeméti késztermék raktárunk leltár miatt zárva tart.


2021.12.13.

Nyitvatartás és online vásárlás az ünnepi időszakban

Tisztelt Partnereink! 

Tájékoztatjuk Önöket nyitvatartásunk alakulásáról az ünnepi időszakban és az azt megelőző munkanapokon.


2021.01.15.

Új ügyvezető az Airvent Zrt-nél

2021. januárjától, Mikó András személyében új ügyvezetőt nevezett ki az Airvent Zrt. igazgatótanácsa. A menedzsment megerősítésének célja, hogy az elmúlt években mind a forgalmát, mind pedig az eredményességét növekedési pályára állító cégcsoport tovább növelje piaci részesedését, folyamataiban és szervezetében megújuljon, modernizálódjon.


2021.01.14.

Új Műszaki Igazgató és Kompetencia Központ az Airvent Zrt-nél

2021. januártól Pintér László műszaki igazgatóként irányítja az Airvent Zrt. újonnan létrejött Kompetencia Központját. Mikó András ügyvezető igazgató a szervezeti változás indokaként az Airvent műszaki, innovációs alapjainak megerősítésével és ennek a tudásnak a hatékony piacra juttatásának szükségességével indokolta ezt a lépést. A Kompetencia Központban születnek az új műszaki ötletek, készülnek el a szükséges fejlesztési, mérési munkák és dokumentációk, ide csatolódnak be a piaci visszajelzések és itt készülnek azok az oktató és marketing anyagok, amelyek a termékeink piacra jutását segítik. A Kompetencia Központ szolgáltatja majd a tervezők munkáit segítő kiválasztó- méretező szoftverek és CAD adatbázisok alapadatait is. A Műszaki Igazgató felügyeli az Airvent szerviz szolgáltatásait is.