Hírek


2022.11.30.

Budapesti irodánk informatikai rendszer átépítése miatt zárva tart.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2022. december 09-én pénteken 10 órától, a budapesti irodánk informatikai rendszer átépítése miatt zárva tart. Az árukiadás szünetel.


2022.01.18.

NKFI támogatással megvalósuló Airvent projekt

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatásával valósul meg az Airvent széles körben használható levegő sterilizáló megoldások kifejlesztése irányuló fejlesztési projektje.


2022.01.10.

Hatékonyság- és minőségnövelés új gépekkel

A Mazak 6 lézervágó és Spiro peremezőgépek beszerzésére a sztenderdek minőségének emelése és az üzemi termelékenység fokozása miatt volt szükség.


2022.01.10.

Dániából Magyarországra

Folyamatban van, hogy dániai társvállalatunk, a Netavent kulcsfontosságú termékeinek gyártását áthozzuk Dániából a kecskeméti gyártóüzemünkbe. Ezzel a változtatással a korábban bemutatott fejlesztéseink és beruházásaink eredményeképpen létrejövő kapacitásainkat szeretnénk kihasználni – így biztosítva a cégcsoport számára versenyképesebb árakat, ahogy az is célunk, hogy ezeket az „új” termékeket bemutathassuk a magyar piacon is.


2022.01.06.

Kecskeméti késztermék raktár leltár miatt zárva tart

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2022. január 07-én pénteken, a kecskeméti késztermék raktárunk leltár miatt zárva tart.


2021.12.13.

Nyitvatartás és online vásárlás az ünnepi időszakban

Tisztelt Partnereink! 

Tájékoztatjuk Önöket nyitvatartásunk alakulásáról az ünnepi időszakban és az azt megelőző munkanapokon.


2021.01.15.

Új ügyvezető az Airvent Zrt-nél

2021. januárjától, Mikó András személyében új ügyvezetőt nevezett ki az Airvent Zrt. igazgatótanácsa. A menedzsment megerősítésének célja, hogy az elmúlt években mind a forgalmát, mind pedig az eredményességét növekedési pályára állító cégcsoport tovább növelje piaci részesedését, folyamataiban és szervezetében megújuljon, modernizálódjon.


2021.01.14.

Új Műszaki Igazgató és Kompetencia Centrum az Airvent Zrt-nél

2021. januártól Pintér László műszaki igazgatóként irányítja az Airvent Zrt. újonnan létrejött Kompetencia Centrumát. Mikó András ügyvezető igazgató a szervezeti változás indokaként az Airvent műszaki, innovációs alapjainak megerősítésével és ennek a tudásnak a hatékony piacra juttatásának szükségességével indokolta ezt a lépést. A Kompetencia Centrumban születnek az új műszaki ötletek, készülnek el a szükséges fejlesztési, mérési munkák és dokumentációk, ide csatolódnak be a piaci visszajelzések és itt készülnek azok az oktató és marketing anyagok, amelyek a termékeink piacra jutását segítik. A Kompetencia Centrum szolgáltatja majd a tervezők munkáit segítő kiválasztó- méretező szoftverek és CAD adatbázisok alapadatait is. A Műszaki Igazgató felügyeli az Airvent szerviz szolgáltatásait is.


2020.11.06.

Biztonságos és stabil szerviz szolgáltatás a COVID mellett

A világban és hazánkban is ismételten egyre nagyobb méreteket ölt a koronavírus okozta járvány. Ezt látva a védekezéshez szükséges körülmények megteremtése élvez elsőbbséget. Az elkövetkezendő időszakra vonatkozóan is a megelőzésre törekvés illetve a tömeges megfertőződés elkerülése a cél.


2020.09.30.

Óvintézkedések kollégáink és ügyfeleink egészségének megőrzése érdekében

A megfelelő szellőztetés fontossága világszerte fokozott figyelmet kapott a vírus terjedése kapcsán. Felelős munkáltatóként az Airvent-nél célunk, hogy minimálisra csökkentsük munkatársaink körében a fertőzés veszélyét, ügyfeleink zavartalan kiszolgálása mellett.