Hírek


2020.08.10.

Munkahelyi képzések támogatása

Munkahelyi képzések támogatása az Airvent munkavállalói részére

Az Airvent Zrt. fejlődésében meghatározó szerepet töltenek be a képzett, motivált, csapatban jól együttműködő munkatársak, a képzések kiválasztásakor ezen értékek erősítésére helyeztük a hangsúlyt. 


2020.04.08.

Új honlap és webshop

Újragondoltuk és büszkén indítjuk el immár online vásárlási lehetőséggel!

Elsődleges célunk weboldalunk átalakításával a navigáció és a menük egyszerűsítése mellett, a releváns, gyakran frissített tartalom és termékinformációk biztosítása volt.


2020.04.06.

Elegáns és energiatakarékos budapesti iroda

Nyáron kezdődött az Airvent budapesti értékesítő irodájának felújítása, amelynek fő célja egy elegáns, letisztult munkakörnyezet létrehozása volt, szem előtt tartva az energia optimális felhasználását.


2020.04.05.

Korszerűbb raktár a gyorsabb kiszolgálásért

Sor került a több mint ezer négyzetméteres budapesti raktár korszerűsítésére: a teljes belső terület és az udvar új aszfaltréteget kapott, ezt követte az új polcrendszer kialakítása, amellyel 880-ra bővült a raklapos tárolókapacitásunk.


2020.04.01.

Új termékek: NRA, NRA-M és NRA-T

Az NRA egy állítható légterelőlemezekkel ellátott téli-nyári mennyezeti befúvóelem, amellyel fokozatmentesen lehet rövid-vízszintes, vagy hosszú-függőleges légáramlást biztosítani. A téli-nyári üzemállapot közötti váltás történhet kézi állítással, motoros vagy termoelemes mozgatással


2019.12.11.

Airvent termékek a MagiCAD objektumkönyvtárában

2019-ben, hosszas előkészületek eredményeként, az Airvent is csatlakozott a MagiCAD-hez és a MagiCAD Cloud könyvtárhoz. Az adatbázisban megtalálhatók befúvó- és elszívó elemeink, hangcsillapítók, légmennyiség-szabályozók valamint átszellőző elemek. A könyvtár jelenleg 234 termékcsaládot tartalmaz, 12.031 változattal.


2019.12.06.

Az Airvent részt vett a Műegyetemi Épületgépész Nap szakmai kiállításán

Standunkon megtekinthetők voltak fontosabb termékeink, külön kiemelve a nagy sikerrel debütált NRA ipari mennyezeti befúvóelemünket termoelemes szabályozással. Az év lezárásaként elkészítettük első légtechnikai magazinunkat, a Reportair-t, melyben partnereink az Airvent elmúlt évének eredményeiről, cégünk fejlődéséről és újdonságainkról olvashattak.


2019.10.18.

Az Airvent részt vett az Épületgépész Tervezői Konferencián

Cégünk idén is képviseltette magát Budapesten a Lurdy Házban megrendezett Épületgépész Tervezői Konferencián, amely az épületgépész szakma egyik legjelentősebb rendezvényévé nőtte ki magát. Standunk az Airventtől megszokott minőség jegyében új megjelenést kapott, bemutatva legfontosabb termékcsoportjainkat: Légkezelőgépek, Folyadékhűtők és hőszivattyúk, Tűzvédelmi termékek, Ipari és háztartási ventilátorok.


2019.10.08.

Vitamingyár klimatizálása

Egy vitamingyár szellőztető- és klimatizáló rendszerének korszerűsítésében segédkeztünk, ahol a tervezési fázistól kezdve részt vettünk a projekttámogatásban. Az Airvent feladata a csarnokban található különálló fülkék levegőjének kezelése volt.


2019.05.08.

A SZIE épületgépész hallgatóinak látogatása az Airventnél

Nagy örömünkre idén először sikerült megszervezni a gödöllői Szent István Egyetem épületgépész hallgatóinak látogatását is gyártóüzemünkbe, mellyel végre teljesen kiegészült oktatási programunk. A látogatás számunkra is örömteli volt, hiszen nagy érdeklődést tapasztaltunk valamennyi hallgató részéről. Bízunk benne, hogy a hallgatók is jól érezték magukat, és sok új ismeretanyaggal gazdagodtak a látogatás során.