HotelAir

Aktív klímagerenda szállodák részére

Galéria megnyitása

HotelAir

Aktív klímagerenda szállodák részére

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Alkalmazási terület

HotelAir klímagerenda termékünk szállodai szobák szellőztetésére, hűtésére és fűtésére egyaránt alkalmas. Különlegessége, hogy a légcsatornából befújt (primer) frisslevegőt a helyiség levegőjével keveri, ez áramlik át a hűtő- és/vagy fűtőkaloriferen, majd ez a temperált levegő kerül vissza a helyiségbe a mennyezet mentén, biztosítva az optimális Coanda effektust, amely mindig cél ha alacsony légsebességre van szükség a tartózkodási zónában. A HotelAir klímagerendát elsősorban szállodai szobák klimatizálására fejlesztettük ki, de minden olyan egyéb funkciójú helyiségben is használható, ahol az álmennyezet kialakítása alkalmas a beépítésére.

Felhasznált anyagok

A légbevezető csatlakozódoboz horganyzott acéllemezből készül. A látható részek (keret, lenyitható előlap) anyaga standard RAL 9003 fehér színre vagy igény szerinti RAL színre festett alumínium és acéllemez. A kalorifer csövek vörösrézből, a lamellák alumíniumból készülnek. Standard kivitelben négyszög alakú perforációval szállítjuk.

Standard méretek

600, 800, 1000, 1200, 1500 és 1800 mm.

Jellemzők

Rendkívül energiatakarékos, 68 l/s légmennyiségig alkalmazható, magas hűtő- és/vagy fűtőteljesítmény, alacsony zajszint mellett.

Légszállítási tartomány

22 - 245 m³/h (6-68 l/s)


Kapcsolódó termékek

ControlAir

ControlAir

Szabályozóautomatika rendszer
DUO

DUO

Nyit/zár szabályozó csappantyú klímagerendákhoz
MultiPlex

MultiPlex

Moduláris légkezelőcsalád
SUM

SUM

Átfogó szabályozó és felügyeleti web-szerver
A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!