Raktár

Cégünk sokéves tapasztalata lehetővé teszi számunkra, hogy a folyamatos rendelkezésre állás biztosítása érdekében termékeink jelentős hányadát raktáron tartsuk. Kecskeméti és budapesti raktárainkban közel 20 000 termék várja naprakészen hozzánk látogató partnereinket.

A raktárra gyártás stratégiája a termelékenység mellett a vevői elégedettség növekedését is eredményezi, hiszen egy katalógustermék gyártása nem a rendelés leadásának pillanatában, hanem már jóval azelőtt megkezdődik. A széles termékkínálatnak köszönhetően ventilátorok, befúvók és elszívók, különféle légelvezető idomok, és szerelési segédanyagok sokasága áll partnereink azonnali rendelkezésre. Segítőkész, precíz kollégák várják látogatóinkat, így biztosítjuk a lehető leggyorsabb kiszolgálást és szállítást. Raktári terméklistánkat folyamatosan bővítjük webshop termékeinkkel, ezzel is megkönnyítve, gyorsítva a vásárlás folyamatát.

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérdésével forduljon bátran az Önhöz legközelebb eső Airvent iroda munkatársaihoz akár személyesen is, segíteni fognak megtalálni a megfelelő-, Önnek személyre szabott megoldást! Elérhetőségeinket megtalálja kapcsolat oldalunkon →