OptimAir

Aktív klímagerenda kétoldali befúvással

Galéria megnyitása

OptimAir

Aktív klímagerenda kétoldali befúvással

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Alkalmazási terület

Az OptimAir kétoldali befúvású indukciós típusú aktív klímagerenda, mely közvetlenül álmennyezetbe építhető. Az OptimAir elsősorban olyan épületek szellőztetésére, hűtésére és/vagy fűtésére lett kialakítva, ahol kellemes klíma és egyedi helyiségszabályozás szükséges.
Az OptimAir két különböző csatlakozódobozzal kapható: közepes (M) vagy közepes-nagy (ML) légmennyiséghez. A klímagerendához két különböző kalorfier rendelhető a temperálandó helyiség hűtési és/vagy fűtési igényeitől függően. Az OptimAir úgy lett kifejlesztve, hogy a legtöbb a piacon kapható 600 mm széles álmennyezet típus szerkezetébe beépíthető legyen.
A légmennyiségtől függően 100 mm és 125 mm légcsatorna csatlakozással kaphatók.

Felhasznált anyagok

A légbevezető csatlakozódoboz horganyzott acéllemezből készül. A látható részek (keret, lenyitható előlap) anyaga standard RAL 9003 fehér színre, vagy igény szerinti RAL színre festett alumínium és acéllemez. A kalorifer csövek vörösrézből, a lamellák alumíniumból készülnek. Az opcióként választható légterelők anyaga műanyag (poliamid). Standard opcióként négyzet, vagy kör alakú perforáció választható.

Standard méretek

1200, 1800, 2400 és 3000-s méretekben kapható.

Légszállítási tartomány

30 - 320 m³/h (8-89 l/s) 


Kapcsolódó termékek

ControlAir

ControlAir

Szabályozóautomatika rendszer
DUO

DUO

Nyit/zár szabályozó csappantyú klímagerendákhoz
MultiPlex

MultiPlex

Moduláris légkezelőcsalád
SUM

SUM

Átfogó szabályozó és felügyeleti web-szerver
A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!