Egyedi termékek

Cégünk filozófiájában a kezdetektől fontos helyet kapott az egyedi gyártás. Gyártóüzemünk felépítése lehetővé teszi az elvárásokat legjobban kielégítő speciális gyártmány létrehozását. Az egyedi gyártmány tervezésében tapasztalt mérnökeink segítenek a Megrendelőnek, hogy az esztétika és a felmerülő igények találkozzanak a kivitelezhetőséggel. A fejlesztő csapatunk által tervezett egyedi termékek Európában, Ázsiában, és Amerikában is hirdetik az Airvent márka sokszínűségét.

Speciális gyártás

Kereskedelmi épületek tervezésénél, beruházásánál előfordul, hogy a modern és stílusos enteriőr különleges épületgépészeti megoldásokat is kíván. Mi történik akkor, ha belsőépítész által megálmodott összképhez színében, formájában a standard lég- és klímatechnikai termékektől eltérő formák illenének? Az Airvent nagy tapasztalattal rendelkező tervező- és fejlesztőmérnökei felkészülten várják az ilyen, és ehhez hasonló egyedi megrendeléseket, legyen szó méretspecializálásról, dizájnról, vagy termékfejlesztésről.

Kérdésével forduljon bátran az Airvent mérnökeihez telefonon, vagy keresse fel az Önhöz legközelebb található kereskedelmi irodánkat Nyíl

ArenaJet

Egyedi, motoros állítású ipari befúvóelem, amit cégünk a 2013-ban átadott stockholmi Tele2Aréna igényeihez igazítva tervezett és gyártott.

Légszállítás

Motoros állítású ipari befúvóelem, amely 16.000 m³/h légszállításra képes. Olyan létesítményekhez lett kifejlesztve, ahova óriási légmennyiséget kell bejuttatni alacsony 30 dB(A) zajszint mellett.

Vetőtávolság

Az elem légterelői a “terített-rövid” légbefúvási helyzettől a „keskeny-hosszú” pozícióig motorral állíthatók, mellyel 20-70 m közötti vetőtávolság érhető el.

További információk az ArenaJet termék oldalon

Fan coil polc

Egyedi kivitelezésű klímaberendezés, amely tökéletesen beleolvad környezetébe.

Működése

A speciálisan kialakított térelválasztó lehetővé teszi a klímaberendezés észrevétlenül történő elhelyezését a helyiségben. Az alsó részen található beszívó felület egy szűrővel van ellátva, mely megtisztítja a levegőt a nemkívánatos fizikai szennyeződésektől a ventilátoron és a hűtőkaloriferen való áthaladása előtt. A hűtött levegő függőleges irányban a polc tetején található rácson át távozik, majd tovább siklik a mennyezet mentén.

Alkalmazási terület

A FanCoil polc kitűnő választás olyan hűtött tér esetén, melyben a mennyezeti/álmennyezeti légcsatornázás illetve vízelvezetés nem megoldható. Komfort szempontjából is előnyös, mivel a mennyezet mentén áramló hűvös levegő nem zavarja meg a tartózkodási zóna huzatmentességét.

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérdésével forduljon bátran az Önhöz legközelebb eső Airvent iroda munkatársaihoz akár személyesen is, segíteni fognak megtalálni a megfelelő-, Önnek személyre szabott megoldást! Elérhetőségeinket megtalálja kapcsolat oldalunkon →