Szállodák

Az Airvent szállodai megoldása olyan termékek és funkciók gyűjteménye, amely optimális rendszert alkot a szállodák teljeskörű komfort beltéri klímájához.

Kereskedelmi szálláshelyek, kollégiumok, szállodák, wellness központok építésénél illetve a lég-és klímatechnikai rendszerek tervezésekor első számú prioritás, hogy rendkívül kellemes beltéri környezetet biztosítsunk a vendégek és a szállodai személyzet számára. A rendszernek költséghatékonynak kell lennie, minimális szénlábnyommal, ugyanakkor megfelelő szellőzéssel meg kell óvni az épületet és annak belsejét (párásodás, penészedés ellen). A szállodai és egyéb vendéglátóipari alkalmazások energiahatékony, kellemes beltéri környezetének elérése érdekében nagyon fontos a szellőztető rendszer folyamatos monitorozása és adaptálása a folyamatosan változó belső és külső körülményekhez igazodva.

Family Hotel Balástya
  • A szállodai szobák beltéri mikroklímáját egyénileg kell szabályozni a lehető legmagasabb kényelem érdekében
  • Egy folyamatosan optimalizált, igény szerint vezérelt rendszer biztosítani a minimális energiafogyasztás érdekében
  • A rendszer szabályozása alkalmazkodjon a külső hőmérsékletekhez, így folyamatosan temperált frisslevegőt biztosítani
  • Csökkentett környezetterhelés és alacsonyabb energiaköltségek az alacsonyabb energiafogyasztásnak köszönhetően
  • Világos és specifikus funkciók, amelyek megkönnyítik a rendszer tervezését
Family Hotel Balástya

A szállodai szobák kihasználtsága igencsak változékony, valamint a vendégek helyiségben való tartózkodását sem tudjuk biztosan előre jelezni. Célunk, hogy ott és olyan mennyiségű temperált frisslevegőt juttassunk a helyiségekbe, ahol és amilyen mértékben szükséges. Termékeink üzemelését a SUM web-es felügyeleti és optimalizáló szoftverünkkel, rugalmasan és pontosan tudjuk szabályozni, szinkronizálva a szállodai belépőkártyával és a termékek jelenlétérzékelőivel.

Kapcsolódó termékeink

Légkezelők


Korszerű, hatékony és energiatakarékos légkezelőgépeink tökéletesen alkalmasak középületek igény alapú szellőztetésre, hűtésére és fűtésére. Ugrás a légkezelőkhöz →

Klímagerendák


Indukciós típusú légkondicionáló készülékek olyan épületek szellőztetésére, hűtése és/vagy fűtésére, ahol komfort szellőzésre és egyedi helyiségszabályozásra van szükség. Ugrás a klímagerendákhoz →

Felügyelet és automatika


Automatikus szabályozó- és épületfelügyeleti rendszer, amely integrált megoldásokat kínál egy energiahatékony és komfortos klímatechnikai rendszer igény szerinti működéséhez.
Ugrás a Felügyelet és automatika termékekhez →