Airvent vezetőség

Az Airvent vezetői csapatát különböző ipari szegmensekből érkező, saját szakterületükön kiemelkedő múltú szakemberek alkotják. Ez teszi lehetővé a folyamatos innovációt, a hatékonyságot, az ügyfélközpontúságot, valamint a környezeti felelősségvállalást és az etikai normák iránti elkötelezettséget az Airvent cégcsoporton belül. Hazánkban több mint 330 alkalmazottal elhivatottak vagyunk a műszakilag előremutató, fenntartható szellőztetési megoldások létrehozásáért, melyek egészséges és energia-hatékony beltéri környezetet biztosítanak az emberek és az épületek számára.

Vezetőségi tagok 01

Pataki Mihály

alapító, elnök, vezérigazgató, tulajdonos

Miután befejezte tanulmányait a svédországi műszaki főiskolán, épületgépészeti tervezőként kezdett dolgozni, melynek során találkozott Lars Lundeberggel, a Klimatbyrån AB alapítójával. Lars és Mihály 1983-ban egyesítették erőiket, majd 1990-ben közösen megalapították az Airvent-et Magyarországon. A lég- és klímatechnikai üzletág mellett a lovak nagy szerelmese, minek köszönhetően megalapította a Pataki Ménest, hozzájárulva ezzel Magyarország kulturális örökségéhez. Büszke édesapa, nagyapa.

ReportAir logóOlvassa el az Airvent 30. születésnapja alkalmából készült interjúnkat Pataki Mihállyal a ReportAir Magazinban. Ugrás az interjúhoz →


 

Pataki Michael

Pataki Michael

alelnök, vezérigazgató-helyettes, tulajdonos

Pályafutását 2010-ben a svédországi Klimatbyrån-nál kezdte, azután az Airvent-nél az export, majd a magyarországi értékesítés vezetése mellett a termék-, és gyártásfejlesztéssel foglalkozott. 2020-tól az Airvent vezérigazgató-helyettese. Egy kislány és egy kisfiú büszke apukája.

Zakupszky Gábor

Zakupszky Gábor

alapító, alelnök, vezérigazgató-helyettes, tulajdonos

Felsőfokú gépgyártás-technológiai és informatikai végzettséggel, 1988-1991 között a svéd Klimatbyrån alkalmazottja, 1990-től az Airvent alapító társtulajdonosa, 2014-től pedig alelnök-vezérigazgató helyettese.

Mikó András

Mikó András

ügyvezető igazgató

Az elmúlt másfél évtizedben sok tapasztalatot gyűjtött a légtechnikai iparágról, gyártás, értékesítés, és termékfejlesztés területein, 2021. január óta pedig az Airvent csapatát erősíti. Két egyetemista lány büszke édesapja, a vitorlázás szerelmese.

Vezetőségi tagok 02

Süli Péter

gazdasági igazgató

Közgazdasági diplomával rendelkezik, 10 évet dolgozott finanszírozási területen, ebből 7 évet multinacionális környezetben. Családja mellett szívesen tölti idejét természetjárással.

Illés Szabolcs

Illés Szabolcs

beszerzési és logisztikai igazgató

Több mint 17 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik multinacionális és nemzetközi nagyvállalatok ellátási rendszereinek irányításában és fejlesztésében. Házas, egy fiúgyermek büszke apukája.

Pintér László

Pintér László

műszaki igazgató

A Műszaki Egyetemről kilépve az Airvent-nél helyezkedett el, azóta pedig itt hasznosítja, gyarapítja tudását a gépészeti automatizálás területén. 2021 januárjától az újonnan alapított Kompetencia Center vezetője. Két kislány boldog apukája, szabadidejében pedig lelkes természetjáró.

ReportAir logóOlvassa el Pintér Lászlóval készült interjúnkat a házon belül fejlesztett automatikáról és az Airventnél eltöltött 12 évéről a ReportAir Magazinban. Ugrás az interjúhoz →

Kelemen Csaba

Kelemen Csaba

termelési igazgató

Többdiplomás szakember (gépész-, faipari és minőségügyi mérnök, számítástechnika-tanár), tíz évet dolgozott multinacionális környezetben és négy évet lean moderátorként (Lean Black Belt). Két fiú mellett sportos apuka és a horgászat szerelmese.

ReportAir logóOlvassa el Kelemen Csabával készült interjúnkat a gyártás hatékonyságának fejlesztéséről a ReportAir Magazinban. Ugrás az interjúhoz →

Karrier

Álláslehetőségek az Airventnél

Az Airventnél nyitott pozícióinkba mindig tehetséges, szakképzett, fejlődésre nyitott csapatjátékosokat keresünk, hogy cégünket még jobbá, termékeinket még versenyképesebbé tegyük segítségükkel. Ha szívesen dolgozna csapatunkban, és valamelyik meghirdetett állásajánlatunk felkeltette az érdeklődését, kérjük írjon nekünk! Ugrás az összes álláshirdetéshez →