Az Airvent Zrt. egy 1990-ben alakult vállalat, amely svéd és magyar gyökerekkel büszkélkedhet, és egy európai cégcsoportot alkot, összesen 330 főt foglalkoztatva. A testvérvállalatai közé tartozik a svédországi Klimatbyran AB és a dán Netavent A/S. Együtt több mint 40 év tapasztalattal rendelkezünk a technológiailag fejlett termékek fejlesztésében, gyártásában és értékesítésében a szellőzési és légkezelési rendszerek területén. Cégközpontunk és gyártóüzemünk Kecskeméten helyezkedik el, továbbá Budapesten, Debrecenben és Szombathelyen rendelkezünk telephelyekkel Magyarországon.

Termékeink

Magas műszaki színvonalon fejlesztünk, tervezünk és gyártunk innovatív légtechnikai- és szabályozástechnikai termékeket. Széles termékskálánkon komfort légtechnikai termékek (pl. klímagerendák komplett automatikával, levegő befúvást- és elszívást biztosító egyéb fali- és mennyezeti elemek, építőelemes- illetve kompakt légkezelő berendezések hőenergia visszanyerési lehetőséggel és teljeskörű vezérléssel, VAV rendszerek, hangcsillapítók), ipari/technológiai/tűzvédelmi befúvó-és elszívó rendszerek (pl. üzemcsarnokok légellátása és elszívása, laboratóriumi szellőztetés, magas hőmérsékletű levegő- és füstelszívás, robbanásbiztos terek elszívása). Folyamatosan keressük az új kihívásokat, legyen szó egy teljesen egyedi műszaki megoldásról vagy egy standard termék vevői igénynek megfelelő módosításáról. Célunk olyan korszerű termékek és rendszerek szállítása, melyek mind a funkciójuk, mind a minőségük szempontjából kiválóak.

További információ a termékeinkről:
Komfort és ipari szellőztetés
Lakásszellőztetés

Cégünk megalakulása óta folyamatosan növekedve vált a komfort és ipari légtechnikai termékek egyik legnagyobb hazai gyártójává és exportálójává. Ebben a minőségében és több elismert piacvezető nyugat-európai cég termékeinek kizárólagos forgalmazójaként évek óta a magyarországi légtechnikai piac meghatározó és irányadó vállalkozása.

Az igényekhez rugalmasan alkalmazkodva alakítottuk ki strukturális felépítésünket és termékszerkezetünket, hogy a lehető legjobban megfeleljünk a Megrendelők igényeinek. Üzletpolitikánkban mind a kis- és nagyfelhasználók, mind a lakosság igényeinek felmérése és kielégítése szerepel. Ennek érdekében az ország több pontján kereskedelmi irodákat működtetünk, ahol többéves tapasztalattal rendelkező képzett és kreatív szakembereink mérnöki- és műszaki tanácsadással segítik ügyfeleinket. Értékesítési munkánkat hosszútávú megállapodás alapján működő viszonteladók is támogatják. A konvencionális és emelt igényű légtechnikai rendszerelemeket részben saját gyártóüzemünkben állítjuk elő, részben külföldi beszállító partnereinkkel való együttműködés útján biztosítjuk.

Gyártás

Rugalmas gyártási lehetőségeinknek köszönhetően a standard termékek széles választéka mellett vállalni tudjuk egyedi, projektre szabott megoldások szállítását is. Elkötelezett szakembereink magas színvonalú szolgáltatást tudnak nyújtani a vevőtámogatástól a projektmenedzsmentig. Kecskeméti gyártóüzemünk ISO 9001, 14001 és 50001 minősítéssel rendelkezik, mely megköveteli a gyártás káros környezeti hatásainak minimálisra csökkentését és a környezettel kapcsolatos paraméterek folyamatos javítását. A gyártási folyamatok kontroll alatt tartásával teljes felelősséget tudunk vállalni termékeink minőségéért.
Ugrás a Gyártás oldalra 

Munkakörülmények

Airvent politika

Társaságunk alapvető célja, hogy az Airvent Légtechnikai Zrt. nemzetközi szintű és meghatározó magyarországi piaci részesedésű szereplő legyen a légtechnikai iparágban. Mindezt hatékony, tervezett erőforrásgazdálkodással és szervezetünk valamennyi szintjén teljes elkötelezettséggel valósítjuk meg. Törekszünk ökológiai lábnyomunk minimalizálására, az energiagazdálkodás hatékonyságának folyamatos növelésével. A szervezet egészének működését átható, teljeskörű minőségirányítási rendszerünk prioritásként fogalmazza meg vevőink maximális elégedettségét.


Stratégiánk, célkitűzésink megvalósítását a következő irányelvek mentén fogalmazzuk meg:


• A tudatosság a szervezeti működésünk minden szintjét áthatja, kiterjedően a minőségirányítás, szervezeti kultúra, környezetmenedzsment, energiagazdálkodás és biztonságos működés folyamataira, karbonsemlegességünk elérésére.
• A hatékony kommunikáció stratégiai szerepe vállalati működésünk meghatározó irányvonala. Ennek érdekében folyamatosan monitorozzuk kapcsolati rendszereinket és fejlesztjük az információk áramlási hatékonyságát.
• Elkötelezettek vagyunk munkatársaink hosszútávú jövőképének megvalósításában szervezetünkön belül, valamint a társadalmi környezetünk igényeinek való megfelelésében, illetve az energiagazdálkodási teljesítmény folyamatos javítására.
• Kompetenciáink folyamatos megfeleltetése a piaci igényeknek és a szervezeti környezetünknek kiemelt jelentőségű eleme vállalati politikánknak, amelyet képzésekkel, motivációkkal is támogatunk. Szolgáltatásainkat mind magasabb szintű műszaki tartalommal és szakmai felkészültséggel tudjuk nyújtani.
• Teljes körű minőségirányítási (TQM) rendszerünk a vevőközpontúságra épülve, a szervezet minden szintjére kiterjedően kell, hogy támogassa célkitűzéseink elérését, jogszabályi megfelelőség, energiagazdálkodás vonatkozásában is.
• Partnerségünk kiterjesztése a piaci szereplőkkel való kapcsolatokra, szervezetünk tagjaira, beszállítóinkra, valamint a további érdekelt felekre, a magasabb szintű együttműködések kölcsönös előnyeit célozza meg.
• A biztonságos munkakörnyezet szervezeti működésünk alappillére, amelyet átgondolt ergonómiai, munka- és tűzvédelmi koncepciók szerint valósítunk meg.
• A folyamatos fejlesztést, a LEAN filozófiát is alkalmazva, a termék életciklus valamennyi aspektusából megtervezzük azért, hogy az értékelőállítás hatékonyan valósuljon meg, szervezetünk működése mind magasabb szintet érjen el modern légtechnikai termékek kínálatának nyújtásával.
 

Az Airvent politikáját minden érdekelt fél számára kikommunikáljuk és szervezetünkön belüli megértésüket, alkalmazásukat biztosítjuk.

 


Cégünk politikája és a tanúsítványok az oldal alján, a kapcsolódó dokumentumok fejezet alól tölthetők le.

Karrier

Álláslehetőségek az Airventnél

Az Airventnél nyitott pozícióinkba mindig tehetséges, szakképzett, fejlődésre nyitott csapatjátékosokat keresünk, hogy cégünket még jobbá, termékeinket még versenyképesebbé tegyük segítségükkel. Ha szívesen dolgozna csapatunkban, és valamelyik meghirdetett állásajánlatunk felkeltette az érdeklődését, kérjük írjon nekünk! Ugrás az összes álláshirdetéshez →