Az Airvent Zrt. egy 1990-ben alakult vállalat, amely egy összesen 400 főt foglalkoztató európai cégcsoport bázisa. A testvérvállalatok a svédországi Klimatbyran AB és a 2014-ben csatlakozott dán Netavent A/S. Elkötelezettek vagyunk olyan, a környezet szempontjából is fenntartható technológiák és megoldások mellett, amelyek energiahatékonyan biztosítják az egészséges és kellemes belső klímát a lakossági, a kereskedelmi és az ipari épületekben, valamint a különböző rendeltetésű középületekben. Cégközpontunk és gyártóüzemünk Kecskeméten található, telephelyekkel Budapesten, Debrecenben és Szombathelyen vagyunk jelen Magyarországon.

Termékeink

Magas műszaki színvonalon fejlesztünk, tervezünk és gyártunk innovatív légtechnikai- és szabályozástechnikai termékeket. Széles termékskálánkon komfort légtechnikai termékek (pl. klímagerendák komplett automatikával, levegő befúvást- és elszívást biztosító egyéb fali- és mennyezeti elemek, építőelemes- illetve kompakt légkezelő berendezések hőenergia visszanyerési lehetőséggel és teljeskörű vezérléssel, VAV rendszerek, hangcsillapítók), ipari/technológiai/tűzvédelmi befúvó-és elszívó rendszerek (pl. üzemcsarnokok légellátása és elszívása, laboratóriumi szellőztetés, magas hőmérsékletű levegő- és füstelszívás, robbanásbiztos terek elszívása). Folyamatosan keressük az új kihívásokat, legyen szó egy teljesen egyedi műszaki megoldásról vagy egy standard termék vevői igénynek megfelelő módosításáról. Célunk olyan korszerű termékek és rendszerek szállítása, melyek mind a funkciójuk, mind a minőségük szempontjából kiválóak.

További információ a termékeinkről:
Komfort és ipari szellőztetés
Lakásszellőztetés

Cégünk megalakulása óta folyamatosan növekedve vált a komfort és ipari légtechnikai termékek egyik legnagyobb hazai gyártójává és exportálójává. Ebben a minőségében és több elismert piacvezető nyugat-európai cég termékeinek kizárólagos forgalmazójaként évek óta a magyarországi légtechnikai piac meghatározó és irányadó vállalkozása.

Az igényekhez rugalmasan alkalmazkodva alakítottuk ki strukturális felépítésünket és termékszerkezetünket, hogy a lehető legjobban megfeleljünk a Megrendelők igényeinek. Üzletpolitikánkban mind a kis- és nagyfelhasználók, mind a lakosság igényeinek felmérése és kielégítése szerepel. Ennek érdekében az ország több pontján kereskedelmi irodákat működtetünk, ahol többéves tapasztalattal rendelkező képzett és kreatív szakembereink mérnöki- és műszaki tanácsadással segítik ügyfeleinket. Értékesítési munkánkat hosszútávú megállapodás alapján működő viszonteladók is támogatják. A konvencionális és emelt igényű légtechnikai rendszerelemeket részben saját gyártóüzemünkben állítjuk elő, részben külföldi beszállító partnereinkkel való együttműködés útján biztosítjuk.

Gyártás

Rugalmas gyártási lehetőségeinknek köszönhetően a standard termékek széles választéka mellett vállalni tudjuk egyedi, projektre szabott megoldások szállítását is. Elkötelezett szakembereink magas színvonalú szolgáltatást tudnak nyújtani a vevőtámogatástól a projektmenedzsmentig. Kecskeméti gyártóüzemünk ISO 9001, 14001 és 50001 minősítéssel rendelkezik, mely megköveteli a gyártás káros környezeti hatásainak minimálisra csökkentését és a környezettel kapcsolatos paraméterek folyamatos javítását. A gyártási folyamatok kontroll alatt tartásával teljes felelősséget tudunk vállalni termékeink minőségéért.
Ugrás a Gyártás oldalra 

Munkakörülmények

Integrált politika

Társaságunk alapvető célja, hogy az Airvent Légtechnikai Zrt. stabil, hosszú távon eredményes vállalkozásként szerepeljen a légtechnika piacán. Mindezt úgy, hogy a rendelkezésre álló erőforrásokkal, köztük munkatársaink elkötelezett együttműködésével a környezetet minimális mértékben terheljük, energia felhasználásunkat optimális szinten tartsuk, miközben a minőség folyamatos biztosításával és fejlesztésével hibátlan termékeket szállítunk minden megrendelőnknek.

Célunk, hogy az egyre növekvő piaci verseny mellett folyamatosan megfeleljünk vevőink minőségi igényeinek és az egyre inkább szigorodó környezetvédelmi, energiagazdálkodási elvárásoknak.


E célok elérése érdekében az alábbiakra köteleztük el magunkat:


• A minőségügy, a környezet védelme és a hatékony energia felhasználás iránti elkötelezettség a vezetés minden szintjének feladata és felelőssége.
• Biztosítjuk, hogy minden dolgozó megismerje társaságunk Integrált politikáját, az integrált irányítási rendszerünk céljait, felépítését, megvalósításának módszereit.
• Vezetőségünk a lehetőségekhez mérten a működéshez szükséges erőforrásokat biztosítja, annak érdekében, hogy integrált irányítási rendszerünket hatékonyan működtethessük és továbbfejlesszük, valamint ügyfeleink igényeit megfelelően és gazdaságosan teljesíthessük.
• Munkatársaink folyamatos képzésével, ösztönzésével biztosítjuk a minőség, a környezet és a hatékony energia felhasználás iránti elkötelezettséget, valamint környezetszemléletű és magas energiagazdálkodási teljesítményű társasági arculat kialakítását.
• Új tevékenységeink bevezetésénél, a meglévők korszerűsítésénél, valamint szolgáltatásunk fejlesztése során figyelembe vesszük az ügyfelek igényeit, a környezetvédelmi és az energia hatékonysági szempontokat.
• Beszállítóink felé kialakítjuk integrált irányítási elvárásainkat, és kiválasztásuknál arra törekszünk, hogy azoknak megfeleljenek. Folyamatosan kontrolláljuk vevőink elégedettségi szintjét.
• Szoros és folyamatos kapcsolatot tartunk partnereinkkel a minőségi igényeik felmérése, a minőség terén elért eredményeink kontrollja érdekében.
• A megszerzett ismeretek birtokában folyamatosan törekszünk az integrált irányítási rendszerünk fejlesztésére, valamint a tevékenységünkkel okozott káros környezeti hatások csökkentésére és a szennyezések megelőzésére. Folyamatainkat energiahatékony módon szervezzük.
• A mindenkori környezetvédelmi és energiagazdálkodási jogszabályoknak, határozatoknak és az általunk vállalt egyéb követelményeknek eleget teszünk. Az előírásokat beszerzéseinknél és tervezési tevékenységünknél is figyelembe vesszük.

Az „Airvent Értékei” mellett az Integrált politikát is minden munkatársunk számára elérhetővé tesszük, gondoskodunk arról, hogy megértsék és alkalmazzák, biztosítjuk a hozzáférést a nyilvánosság számára is.

 


Cégünk integrált politikája és a tanúsítványok az oldal alján, a kapcsolódó dokumentumok fejezet alól tölthetők le.

Karrier

Álláslehetőségek az Airventnél

Az Airventnél nyitott pozícióinkba mindig tehetséges, szakképzett, fejlődésre nyitott csapatjátékosokat keresünk, hogy cégünket még jobbá, termékeinket még versenyképesebbé tegyük segítségükkel. Ha szívesen dolgozna csapatunkban, és valamelyik meghirdetett állásajánlatunk felkeltette az érdeklődését, kérjük írjon nekünk! Ugrás az összes álláshirdetéshez →