Az Airvent Zrt. egy 1990-ben alakult vállalat, amely egy összesen 400 főt foglalkoztató európai cégcsoport bázisa. A testvérvállalatok a svédországi Klimatbyran AB és a 2014-ben csatlakozott dán Netavent A/S. Elkötelezettek vagyunk olyan, a környezet szempontjából is fenntartható technológiák és megoldások mellett, amelyek energiahatékonyan biztosítják az egészséges és kellemes belső klímát a lakossági, a kereskedelmi és az ipari épületekben, valamint a különböző rendeltetésű középületekben. Cégközpontunk és gyártóüzemünk Kecskeméten található, telephelyekkel Budapesten, Debrecenben és Szombathelyen vagyunk jelen Magyarországon.

Termékeink

Magas műszaki színvonalon fejlesztünk, tervezünk és gyártunk innovatív légtechnikai- és szabályozástechnikai termékeket. Széles termékskálánkon komfort légtechnikai termékek (pl. klímagerendák komplett automatikával, levegő befúvást- és elszívást biztosító egyéb fali- és mennyezeti elemek, építőelemes- illetve kompakt légkezelő berendezések hőenergia visszanyerési lehetőséggel és teljeskörű vezérléssel, VAV rendszerek, hangcsillapítók), ipari/technológiai/tűzvédelmi befúvó-és elszívó rendszerek (pl. üzemcsarnokok légellátása és elszívása, laboratóriumi szellőztetés, magas hőmérsékletű levegő- és füstelszívás, robbanásbiztos terek elszívása). Folyamatosan keressük az új kihívásokat, legyen szó egy teljesen egyedi műszaki megoldásról vagy egy standard termék vevői igénynek megfelelő módosításáról. Célunk olyan korszerű termékek és rendszerek szállítása, melyek mind a funkciójuk, mind a minőségük szempontjából kiválóak.

További információ a termékeinkről:
Komfort és ipari szellőztetés
Lakásszellőztetés

Cégünk megalakulása óta folyamatosan növekedve vált a komfort és ipari légtechnikai termékek egyik legnagyobb hazai gyártójává és exportálójává. Ebben a minőségében és több elismert piacvezető nyugat-európai cég termékeinek kizárólagos forgalmazójaként évek óta a magyarországi légtechnikai piac meghatározó és irányadó vállalkozása.

Az igényekhez rugalmasan alkalmazkodva alakítottuk ki strukturális felépítésünket és termékszerkezetünket, hogy a lehető legjobban megfeleljünk a Megrendelők igényeinek. Üzletpolitikánkban mind a kis- és nagyfelhasználók, mind a lakosság igényeinek felmérése és kielégítése szerepel. Ennek érdekében az ország több pontján kereskedelmi irodákat működtetünk, ahol többéves tapasztalattal rendelkező képzett és kreatív szakembereink mérnöki- és műszaki tanácsadással segítik ügyfeleinket. Értékesítési munkánkat hosszútávú megállapodás alapján működő viszonteladók is támogatják. A konvencionális és emelt igényű légtechnikai rendszerelemeket részben saját gyártóüzemünkben állítjuk elő, részben külföldi beszállító partnereinkkel való együttműködés útján biztosítjuk.

Gyártás

Rugalmas gyártási lehetőségeinknek köszönhetően a standard termékek széles választéka mellett vállalni tudjuk egyedi, projektre szabott megoldások szállítását is. Elkötelezett szakembereink magas színvonalú szolgáltatást tudnak nyújtani a vevőtámogatástól a projektmenedzsmentig. Kecskeméti gyártóüzemünk ISO 9001, 14001 és 50001 minősítéssel rendelkezik, mely megköveteli a gyártás káros környezeti hatásainak minimálisra csökkentését és a környezettel kapcsolatos paraméterek folyamatos javítását. A gyártási folyamatok kontroll alatt tartásával teljes felelősséget tudunk vállalni termékeink minőségéért.
Ugrás a Gyártás oldalra 

Munkakörülmények

Karrier

Álláslehetőségek az Airventnél

Ha szívesen dolgozna csapatunkban és stabil, hosszú távú munkalehetőséget keres, tekintse meg aktuális álláshirdetéseinket az álláslehetőségek oldalunkon