Hírlevél

Hírlevelünket egy-két havonta küldjük ki. Cégünkkel kapcsolatos hírekről, termékekről, eseményekről informáljuk a feliratkozottakat. A hírlevéllel kapcsolatos adatkezelésünk részleteit megtalálja a vonatkozó Adatkezelési tájékoztatónk II/5 pontjában. Kérjük, hogy feliratkozás előtt szíveskedjen ezt áttanulmányozni.

Az alábbi opció bepipálásával hozzájárulok ahhoz, hogy a megadott e-mail címemre az Airvent Légtechnikai Zrt. (6000 Kecskemét, Belsőnyír 150.) ajánlatait, reklámüzeneteit tartalmazó leveleket küldjön és a megadott személyes adataimat az Adatkezelési Tájékoztatóban rögzítettek szerint e célból kezelje.

A hírlevelünkről bármikor, indoklási kötelezettség nélkül leiratkozhat. Leiratkozását az Önnek küldött hírlevelekben elhelyezett linkre kattintva, vagy a hirlevel@airvent.hu címre írt levélben kérheti. Az alábbi gombra kattintva Ön hírlevél célú regisztrációját, és az adatkezeléshez adott hozzájárulását véglegesítheti.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Hírlevelünkről bármikor indoklás nélkül az alábbi módokon iratkozhat le
- A hírlevél végén található linkre kattinva;
- E-mailben a hirlevel@airvent.hu címre küldött levél útján;
- Postai úton az Airvent Zrt. 6000 Kecskemét, Belsőnyír 150. címre küldött levélben

Leiratkozást követően a megadott személyes adatait e célból nem kezeljük tovább. Hírlevelet ismételt feliratkozás esetén tudunk újra küldeni az Ön részére