Mezőgazdaság és ipar

Légkezelőinkkel, hűtőgépeinkkel és a teljes szellőzés és klímatechnikát felölelő gyártmány választékunkkal az ipar és a mezőgazdaság csaknem minden ágában meg tudunk jelenni, ahol különleges klímatechnikai megoldásokra van igény.

Technológiai berendezéseink tervezése során fő célunk az üzembiztonság és az energiatakarékos működés. Emellett szem előtt tartjuk, hogy az előre definiált üzemeltetői igényeket precízen és következetesen kövesse a rendszer, megfelelő (légmennyiség-, hőmérséklet-, és páratartalom) szabályozással. Ipari és egyes mezőgazdasági létesítmények esetében előfordul, hogy valamilyen mérgező, agresszív vagy más szempontból káros anyagot kell a levegővel eltávolítani. Ilyen problémákra kínálnak megoldást a speciális bevonatú légkezelő-elemek (ventilátorok, hővisszanyerők), illetve az ipari, igényre specializált szűrők (legyen szó zsírról, sókról vagy speciális fizikai szennyezőanyagokról).

Az ipari szellőztetés során a munkagépek miatt fellépő szellőztetési igények mellett fontos, hogy a rendszer átgondolt tervezése és szakszerű kivitelezése kellemes komfortérzetet biztosítson a dolgozóknak is.

Kapcsolódó termékeink

Ventilátorok


Otthoni és ipari környezetbe alkalmazható ventilátoraink áttekintéséhez kérjük látogassa meg a ventilátorok termékoldalunkat. Ugrás a ventilátorokhozNyíl

Légkezelők


Korszerű, hatékony és energiatakarékos légkezelőgépeink tökéletesen alkalmasak középületek igény alapú szellőztetésre, hűtésére és fűtésére. Ugrás a légkezelőkhöz →

Ipari befúvóelemek


Az Airvent által kifejlesztett ipari mennyezeti befúvóelemekkel fokozatmentesen lehet légáramlást biztosítani. Az anemosztátok tökéletesen alkalmas áruházak, sport létesítmények, raktárak, ipari épületek szellőztetésére hűtésére és/vagy fűtésére. 
Ugrás a termékekhez →

Elárasztásos elemek


Befúvóelemeink nagy belmagasságú ipari terek, csarnokok megfelelő szellőztetésére, a hőfokrétegződés csökkentésére nyújtanak komfortos, hatékony megoldást.
Ugrás az elárasztásos elemekhez →

Folyadékhűtők és hőszivattyúk


Folyadékhűtőink és hőszivattyúink teljesítménytartománya lefedi a klímatechnikában előforduló igényeket a lakossági hőszivattyútól az ipari létesítményekhez szükséges nagy teljesítményű berendezésekig. Ugrás a termékekhezNyíl