Szervertermek

Data centerek, telekommunikációs központok, bankok adatközpontjai, ipari létesítmények vezéslési központjainak nagyteljesítményű számítógépei folyamatos és rendkívüli üzembiztonságot igényelnek. A szervertermekben található elektronikai eszközök megnövekedett terhelése fokozott hőfejlődéssel jár, továbbá érzékenységük megkívánja a támogató rendszer precizitását is.

Ha nincs megfelelő hőelvezetés, szellőztetés vagy hűtés, akkor ez a szerver berendezések leállásához, tönkremeneteléhez rossz esetben akár adatvesztéshez is vezethet, ami igen nagy kellemetlenséget okozhat. A szerverteremnek így egy speciálisan kondicionált helyiségnek kell lennie, ahol a levegő hőmérséklete és páratartalma szigorúan szabályozott, villamosenergia-ellátása megszakítás nélkül biztosított. Szerverterem vagy egyéb állandó hűtést igénylő helység üzemeltetésénél kulcsfontosságú feladat továbbá a távvezérlés, hiszen a kiszolgáló berendezés folytonos üzeme és felügyelete elengedhetetlen. Az üzemeltetési biztonságnak 100%-osnak kell lenni, mely a stand-by tartalékok beépítését megkívánja. 

Az Airvent gyártmányválasztéka a különböző központi rendszerek (légkezelők, folyadékhűtők, freecoolerek és a kapcsolódó vezérlési egységek) mellett egyedi, többszörösen rendszerbe építhető, kettős működésű és kis teljesítményű close control klímaberendezésekkel is rendelkezik.

Kapcsolódó termékeink

Close control hűtőegységek


Ismerje meg felügyelet nélküli, teljes üzembiztonsággal üzemelő, nagy teljesítményű, rendkívül energiatakarékosan üzemelő klímaberendezéseinket. Ugrás a termékekhez Nyíl