Gyártás

Legfőbb értékeink közé sorolhatjuk gyártóbázisunkat, ahol a legkorszerűbb környezetbarát technológiák és gyártóberendezések segítségével állítjuk elő termékeinket. Központunk és a 14 000 m² alapterületű gyártóüzemünk – a hozzátartozó irodakomplexummal és raktárakkal együtt – Kecskeméten található.

 

Gyártóüzemünk minősítései


ISO 14001ISO 9001ISO 5001

Gyártóüzemünk ISO 9001, 14001 és 50001 minősítéssel rendelkezik, mely megköveteli a gyártás káros környezeti hatásainak minimálisra csökkentését és a környezettel kapcsolatos paraméterek folyamatos javítását. A gyártási folyamatok kontroll alatt tartásával teljes felelősséget tudunk vállalni termékeink minőségéért. 

Gyártóüzem
Gyártóüzem

Technológia

Gyártóüzemünkben jól képzett szakembereink korszerű, a követelményeket maximálisan kielégítő célgépekkel, ügyfeleink utasításait pontosan betartva, az előírt időben, a Megrendelő elvárásainak figyelembevételével, minőségi munkát végeznek. Rugalmas gyártási lehetőségeinknek köszönhetően a standard termékek széles választéka mellett vállalni tudjuk egyedi, projektre szabott megoldások szállítását is. Elkötelezett szakembereink magas színvonalú szolgáltatást tudnak nyújtani a vevőtámogatástól a projektmenedzsmentig. 

Munkakörülmények

A munkahelyek kialakításánál arra törekedtünk, hogy az mindenki számára biztonságos legyen, a leghatékonyabban segítse a minőségi munkavégzést és megfelelő komfortérzetet is biztosítson a dolgozóinknak. Ahhoz, hogy egy vállalkozás versenyképes legyen a belföldi és nemzetközi piacon, elengedhetetlen, hogy értékes, biztonságos, hatékony és minőségi termékeket állítson elő, és ezzel a potenciális vevők számára korrekt szolgáltatást nyújtson megfizethető áron. Ez a cél csak egy összetartó, a folyamatos fejlődésért tenni akaró, megbecsülést érző kollektívával érhető el.

Munkakörülmények

Karrier

Álláslehetőségek az Airventnél

Az Airventnél nyitott pozícióinkba mindig tehetséges, szakképzett, fejlődésre nyitott csapatjátékosokat keresünk, hogy cégünket még jobbá, termékeinket még versenyképesebbé tegyük segítségükkel. Ha szívesen dolgozna csapatunkban, és valamelyik meghirdetett állásajánlatunk felkeltette az érdeklődését, kérjük írjon nekünk! Ugrás az összes álláshirdetéshez →