Termék visszaküldés

Amennyiben a webshopunkon keresztül vásárolt terméket szeretne visszaküldeni, kérjük az alábbi űrlap segítségével adja meg rendelése részleteit és küldje el nekünk kérvényét. A további teendőkről ezután e-mailben értesítjük!

Miként rendelt tőlünk?

Miért kíván terméket visszaküldeni?

Hogyan fizetett rendeléskor/átvételkor?

A visszafizetést az alábbi módon kérem

Magánszemély vásárlóink jogosultak a webáruházunkon keresztül leadott megrendelésektől a termék átvételét követő 14 napon belül közölt nyilatkozat útján elállni. Határidőben közölt elállás esetén a terméket vásárlóink kötelesek az Airvent Zrt. részére sértetlen, hiánytalan állapotban legkésőbb az elállási nyilatkozat közlését követő 14 napon belül visszajuttatni.


A termék visszafogadásának feltételei

A 14 napos elállási jog keretében visszaküldött terméket kizárólag akkor tudjuk elfogadni, ha Ön magánszemélyként vásárolt, és mind az elállási nyilatkozat megtételére, mind a termék visszaküldésére határidőben került sor, továbbá a lenti feltételek is teljesülnek:

  • Standard termékről van szó, azaz a termék nem az Ön egyedi igényei alapján került gyártásra, átalakításra.
  • Termék sérülésmentes, hibátlan, hiánytalan állapotban jut vissza hozzánk.
  • A vásárlást igazoló számlát és a termék valamennyi dokumentációját, jótállási jegyet is szíveskedjen vagy a termékhez csomagolva vagy külön küldeményként részünkre visszaküldeni.

Termék visszaküldése

Csomagolás
  • Kérjük, hogy a terméket lehetőség szerint eredeti csomagolásában, bontatlan állapotban szíveskedjen visszaküldeni.
  • A terméket Ön köteles továbbá olyan csomagolással ellátni, amely szállítás során megóvja a terméket az esetleges sérülésektől.

Visszaküldés módja

A terméket az alábbi lehetőségek valamelyikén tudja részünkre visszaküldeni. A visszaküldés költsége valamennyi esetben Önt terheli.

  • Airvent futáron keresztül – A csomagküldéshez az Airvent Zrt. szerződött futár partnere kedvezményes, biztosított fuvarozást vállal. A csomagja így védve és biztosítva lesz. A rendelés visszaigazolásakor kapott e-mailben található link segítségével lépjen kapcsolatba az Airvent szerződött partnerével. A fuvar költségéről érdeklődjön az Airvent-nél vagy futár partnerünknél.
  • Egyéb csomagküldő szolgálattal – Ön jogosult a fentitől eltérő, bármely más csomagküldő szolgáltatást igénybe venni.
  • Személyesen is visszahozhatja a terméket az Airvent Zrt. székhelyére, a 6000 Kecskemét, Belsőnyír 150. címre.

Visszaigazolás

Kérelmét a termék Airvent-hez történő beérkezésétől számított 8 munkanapon belül elbíráljuk, és e-mailben értesítjük Önt az eredményről.


Pénz visszafizetés

Az elállással érintett termék vételárát és a termék kiszállítási költségét – ha a kiszállítást az Airvent Zrt-től vette a vásárló igénybe - a „Termék visszafogadásának feltételei” pontban, illetve az általános szerződési feltételeinkben foglaltak együttes teljesülése esetén áll módunkban visszafizetni.

A pénzvisszafizetés határideje a termék hiánytalan és sérülésmentes beérkezését követő 14 nap.

Eltérő kérés hiányában a pénzt olyan módon fizetjük vissza, ahogyan vásárláskor a fizetés történt. Amennyiben Ön vásárláskor készpénzben fizetett, de a visszatérítést átutalás útján kéri, abban az esetben kérjük, hogy a bankszámlaszámát szíveskedjen a fenti űrlapon megadni.


Termék cseréje

Amennyiben Ön megrendelését tévesen adta le, a terméket nem áll módunkban cserélni. Amennyiben magánszemélyként vásárolt, és a megrendelt termékre nem tart igényt, javasoljuk, hogy gyakorolja a 14 napos elállási jogát – feltéve, hogy annak feltételei fennállnak -, és a kívánt, másik terméket új megrendelés keretében vásárolja meg tőlünk.

Ha Ön megrendelését megfelelően adta le, és tévesen másik terméket szállítottunk Önnek, abban az esetben a terméket akkor tudjuk cserélni, ha azt eredeti, sértetlen, bontatlan állapotban juttatja vissza számunkra.