ECA / ECA RA

Önszabályzó, normál és hangcsillapított kivitel, 22 - 45 m3/h

Galéria megnyitása

ECA / ECA RA

Önszabályzó, normál és hangcsillapított kivitel, 22 - 45 m3/h

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Ezt a terméket online rendelés esetén csak a fenti méretekben/kivitelekben tudjuk szállítani. Más változat rendelése esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégánkkal a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.
 

Leírás

Az ECA egy ablakkeretre szerelhető, önszabályzó légbeeresztő elem, míg az ECA RA modellbe egy kiegészítő hangszigetelő elem is be van építve. A légbeeresztő elemek feladata az épületek folyamatos és huzatmentes levegőpótlásának biztosítása. Fontos, hogy a levegő a szárazabb helységek felől a nedvesebb, párás helységek irányába tudjon áramolni. Lakóingatlan esetén a főbb helységeken (étkező, nappali, hálószoba) javasolt megoldani a megfelelő légbevezetést. A légbeeresztő elemeket a padlószinttől min. 1,8 m magasságban kell beépíteni. Kialakításuktól függően megkülönböztetünk redőnydobozra vagy ablakkeretre szerelhető, illetve falba építhető változatokat. Működésük alapján lehetnek önszabályzók vagy páratartalom szerint működők. Az önszabályzó modellek esetében a beeresztett levegő térfogatárama állandó. Egy belső flexibilis tag megakadályozza a légáram hirtelen megnövekedését, ha például az épület homlokzatát szél éri. A páratartalom szerint szabályzó modellek esetében a rajta keresztül áramló légmennyiség a beltéri relatív páratartalomtól függ. Ha túl magas, akkor egy belső légterelő lap teljesen kinyit (max. légmennyiség), míg ha túl alacsony akkor bezár (min. légmennyiség).

Felhasznált anyagok

Polisztirollal kitöltött műanyag. A standard szín RAL 1013 (fehér), de egyéb színekben is rendelhető.

Standard méretek

Azonos méretben készülnek a különböző légbeeresztő kapacitású változatok. A szükséges nyílásméret 354 x 12 mm.

Légbeeresztési tartomány

22, 30, 36, 45 m³/h légbeeresztő kapacitással rendelhető.

A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!