BDSI

Csőbe építhető visszacsapó szelep, NA100-200

Galéria megnyitása

BDSI

Csőbe építhető visszacsapó szelep, NA100-200

NA100 csőbe építhető visszacsapó csappantyú

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Ezt a terméket online rendelés esetén csak a fenti méretekben/kivitelekben tudjuk szállítani. Más változat rendelése esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégánkkal a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Alkalmazási terület

A BDSI visszacsapó szelep körkeresztmetszetű légcsatornába, a cső belsejébe csúsztatható. Feladata, hogy megakadályozza a levegő visszaáramlását a ventilátor leállítását követően. Max. 60 °C hőmérsékletig használható, durva portól és zsírtól mentes levegő esetén.

Felhasznált anyagok, kialakítás

A külső ház anyaga horganyzott acél, a csappantyú alumínium lemezből, míg a tengely és a rugó rozsdamentes acélból készül. Alaphelyzetben "zárt" állapotú, a csappantyú a ház egyik oldali peremén található gumi tömítésre fekszik fel. A fokozott légzárást a rugó segíti elő. A ház külsején található habcsík a csővezetékbe való szoros illeszkedést biztosítja. A méretek megfelelnek a DIN 24145 szabványban előírtaknak.

Beépítés

Beépítése vízszintes légcsatorna szakaszba javasolt, csúsztassa egyszerűen a csőbe. Figyelni kell rá, hogy a csappantyú tengelye függőlegesen álljon.

Standard méretek

Ø100-200 mm

Működési tartomány

Lásd a katalógusban a nyomásesés diagramon.

A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!