SILEM KIT / SILEM KIT HY

Önszabályzó vagy páratartalomra szabályzó, 6 - 45 m3/h

Galéria megnyitása

SILEM KIT / SILEM KIT HY

Önszabályzó vagy páratartalomra szabályzó, 6 - 45 m3/h

Páratartalomra szabályzó, falba építhető légbeeresztő, 6-45 m3/h (hangcsillapított)

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Ezt a terméket online rendelés esetén csak a fenti méretekben/kivitelekben tudjuk szállítani. Más változat rendelése esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégánkkal a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.
 

Leírás

A SILEM KIT egy falba építhető, önszabályzó légbeeresztő elem hangcsillapítással, míg a SILEM KIT HY modell páratartalomra szabályoz. A szettnek része a légbevezető cső és a kültéri fixzsalu egyaránt.
A légbeeresztő elemek feladata az épületek folyamatos és huzatmentes levegőpótlásának biztosítása. Fontos, hogy a levegő a szárazabb helységek felől a nedvesebb, párás helységek irányába tudjon áramolni. Lakóingatlan esetén a főbb helységeken (étkező, nappali, hálószoba) javasolt megoldani a megfelelő légbevezetést. A légbeeresztő elemeket a padlószinttől min. 1,8 m magasságban kell beépíteni. Kialakításuktól függően megkülönböztetünk redőnydobozra vagy ablakkeretre szerelhető, illetve falba építhető változatokat. Működésük alapján lehetnek önszabályzók vagy páratartalom szerint működők. Az önszabályzó modellek esetében a beeresztett levegő térfogatárama állandó. Egy belső flexibilis tag megakadályozza a légáram hirtelen megnövekedését, ha például az épület homlokzatát szél éri. A páratartalom szerint szabályzó modellek esetében a rajta keresztül áramló légmennyiség a beltéri relatív páratartalomtól függ. Ha túl magas, akkor egy belső légterelő lap teljesen kinyit (max. légmennyiség), míg ha túl alacsony akkor bezár (min. légmennyiség).

Felhasznált anyagok

Polisztirollal kitöltött műanyag. RAL 1013 (fehér) színben elérhető.

Standard méretek

Egyféle méretben készül. A beltéri légbevezető elemet és a kültéri fixzsalut összekötő, a falba épített légbevezető csőtag átmérője 125 mm, a hossza 300 mm. A faláttörést ennek megfelelően kell kialakítani.

Légbeeresztési tartomány

SILEM KIT: 22 és 30 m³/h légbeeresztő kapacitással rendelhető.
SILEM KIT HY: 6 - 45 m³/h közötti légbeeresztő kapacitás.

A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!