AirVital

Fali szellőztető készülék hővisszanyeréssel

Galéria megnyitása

AirVital

Fali szellőztető készülék hővisszanyeréssel

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Alkalmazási terület

A szabályozott frisslevegő befúvásra, az elhasznált levegő elszívásra és hővissza-nyerésre is alkalmas AirVital ezzel a három funkciójával teljesíti a korszerű szellőztetéssel szemben támasztott legfontosabb követelményeket.

Legfőbb jellemzők

- Frisslevegőt biztosít ablaknyitás nélkül a helyiségben és az integrált hangcsillapító segítségével zajvédelmet is nyújt.
- A frisslevegőt tisztítva, F7 minőségű pollen-szűrőn keresztül juttatja be a helyiségbe, a szűrő ellenőrzésében az elpiszkolódás-jelző segíti a felhasználókat.
- Az alacsony üzemi zajszint (21-41 dB(A)) lehetővé teszi a készülék beépítését lakó- és hálószobákba is.
- A 73 %-ig terjedő hővisszanyerési hatásfok a téli hónapokban megtakarítást jelent a fűtési költségekben.
- Alacsony fogyasztású ventilátorokkal működik (teljesítményfelvétel a beállított légmennyiségtől függően 8-29 W, maximális áramfelvétel 0,17 A).
- Az esetleges kondenzátum a külső falon keresztül kerül elvezetésre.
- Kikapcsolt állapotban a belső és külső levegő nem kívánatos, szabályozatlan ki-be áramlását a kézi állítású elzáróelemek segítségével lehet megakadályozni.
- A légmennyiséget 25-70 m³/h között 10 fokozatban, távirányítóval lehet szabályozni.
- A készülék LCD kijelzője folyamatosan tájékoztatja a felhasználókat a helyiség levegőjének hőmérsékletéről és páratartalmáról
- Utólagosan is egyszerű beépíteni, mert csak egy 125 mm átmérőjű nyílást kell fúrni az adott helyiség külső falába az osztott, kétjáratú csőcsatlakozás számára (az egyik járaton jön be a frisslevegő, a másikon távozik az elhasznált levegő).
- Új helyiség építésénél hasznos tartozék a befalazható fogadó idom, mellyel precízen elő lehet készíteni a készülék helyét.

Széria méretek

Lásd a letölthető dokumentumot.

Kivitel

Az AirVital egy hangszigetelt műanyag házba épített helyi szellőztető készülék, melyet a szellőztetendő helyiségben, a külső határoló falon kell elhelyezni. A készülék energiatakarékos elszívó/befúvó ventilátor-egységeket, hővisszanyerőt, pollenszűrőt továbbá kézi állítású elzáróelemeket tartalmaz és egy 125/100 mm (külső/belső) átmérőjű, két részre osztott, falvastagság hosszúságú csővel csatlakozik a kültérhez. 

Légszállítási tartomány

25 - 70 m³/h között 10 fokozatban, távirányítóval szabályozható.  

A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!