RBF

Mennyezeti résbefúvó

Galéria megnyitása

RBF

Mennyezeti résbefúvó

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Ezt a terméket online rendelés esetén csak a fenti méretekben/kivitelekben tudjuk szállítani. Más változat rendelése esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégánkkal a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.
 

Termékleírás 

Az RBF egy mennyezetbe építhető résbefúvó, amely elszívásra és befúvásra egyaránt alkalmazható. A résbefúvók 1, 2, 3 és 4-soros kivitelben rendelhetők. Az alumínium keretben elhelyezett alumíniumprofil légbevezetők a résbefúvó hosszától függően minden sorban két vagy több 250 mm-es egységre vannak osztva, melyek alulról kézzel külön-külön állíthatók. Így több irányú befúvás valósítható meg egy szóló egysoros kivitellel is. A befúvási irány a vízszintestől a függőlegesig változtatható.
Nem standard hosszúságú, 250-nel nem osztható sorolható résbefúvók esetén a maradéknak megfelelő, 250 mm-től eltérő méretű egység is lesz a sor(ok)-ban.

A 2000 mm alatti standardtól eltérő szóló elemeknél arányosan csökken az egységek hossza. A 2000 mm-nél hosszabb résbefúvók sorolt elemekből állíthatók össze. A teljes hossz optimális tagolását az Airvent készíti el résbefúvó sorvég elemekre és résbefúvó közbenső elemekre. Minden sor elejére és végére egy-egy sorvég elem kerül.

Alkalmazási terület

A RBF résbefúvók alkalmazása 2,75-3,9 m belmagasság esetén javasolt. A résbefúvó különböző komfort helységek, irodák, előadók vagy tantermek, kórházak, üzlethelyiségek, szállodák, éttermek stb. szellőztetésére alkalmas, ahová alacsony zajszinten juttatja be a levegőt.

Standard méretek

500, 1000, 1250, 1500, 2000 mm hosszban és 1-2-3-4 soros kivitelben.

Felhasznált anyagok

RBF résbefúvó:
Az RBF kerete és a légbevezetők egyedi kialakítású alumínium profilból készülnek. Standard kivitelben mindkettő RAL 9003 fehér színnel van porfestve, de igény esetén natúr- vagy eloxált alumínium kivitel is rendelhető. A légbevezetők osztólemezének anyaga ABS műanyag.

RDS csatlakozódoboz:
Az RDS csatlakozódoboz és a beépített szabályozócsappantyú anyaga horganyzott acéllemez.
A doboz belső üvegfátyollal kasírozott zajcsillapító üveggyapot betéttel, a csatlakozócsonkon gumitömítéssel van ellátva.

Tartozékok

RDS csatlakozódoboz 


Kapcsolódó termékek

RDS

RDS

Csatlakozódoboz RBF résbefúvóhoz
A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!