E5

Fix négyzetbetétes légrács

Galéria megnyitása

E5

Fix négyzetbetétes légrács

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Ezt a terméket online rendelés esetén csak a fenti méretekben/kivitelekben tudjuk szállítani. Más változat rendelése esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégánkkal a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.
 

Leírás

Az E5 egy négyzethálós légrács, nagy szabad keresztmetszettel, amelyet elszíváshoz vagy átszellőzéshez ajánlunk. Az E5 légrács a legtöbb típusú helyiségben alkalmas.
Rögzítése lehet klipszes vagy rejtett csavaros. A raktáron tartott standard rácsok esetén 0,12 m²-nek megfelelő méretig klipszes rögzítéssel kapható. Egyedi megrendelés esetén 0,2 m² méretig opcionálisan klipszes vagy rejtett csavaros, az ennél nagyobb méreteket csak rejtett csavaros rögzítéssel gyártjuk. Mennyezetbe szerelés vagy szabályozó zsalu alkalmazása esetén, a rejtett csavaros rögzítést ajánljuk. Csatlakozó dobozos alkalmazásnál csak klipszes rögzítés lehetséges, szerelőráma nélkül.

Standard méretek

Lásd a letöltendő dokumentumot.

Opciós tartozékok

R szerelőráma; S szabályozózsalu; FLK szabályozódoboz (elszíváshoz)
Az E5 típusú légrácshoz FLK típusú szabályozódobozt is tudunk szállítani. A dobozok horganyzott acéllemezből, kasírozott zajcsillapító üveggyapot szigeteléssel készülnek. A csatlakozó­csonk gumitömítéssel van ellátva.
Standard esetben a dobozok oldalsó (S), hátsó (B) vagy felső (O) csatlakozással rendelhetőek.

Légszállítási tartomány

80 - 4.000 m³/h (20 - 1.200 l/s)

Felhasznált anyagok

Alumínium keret, alumínium rácsbetéttel, elektrosztatikus porfestéssel RAL 9003 fehér színre festve.


Kapcsolódó termékek

DB-D

DB-D

Rácsfogadó doboz
FLK

FLK

Csatlakozódoboz elszívó légrácsokhoz
RAM

RAM

Ráma DH, DR, E5, AG szellőző rácsokhoz
A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!