DB-D

Rácsfogadó doboz

Galéria megnyitása

DB-D

Rácsfogadó doboz

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Leírás

A központi hővisszanyerős szellőztető berendezésből érkező kezelt frisslevegőt szét kell osztani a lakás/lakóház különböző helyiségeiben elhelyezett befúvó anemosztátok között, az egyes helyiségek elhasznált levegőjét pedig össze kell gyűjteni és vissza kell juttatni a szellőztetőgépbe. A befúvó- és elszívó anemosztátokat a flexibilis csövekkel szelep- vagy rácsfogadó dobozok segítségével tudjuk csatlakoztatni.
A rácsfogadókba 200/300/400x100-as méretű fali rácsokat lehet illeszteni. A FLX-HDPE-A típusú flexibilis csövek felőli csatlakozásainak átmérője („d2” jelöléssel) 75 mm, mennyisége típusonként változó. A használaton kívüli csatlakozásokat FLX-CS-PVC végdugóval lehet lezárni.

Alkalmazási terület

Lakóházak gépi szellőzőrendszerének alapelemei, melyek a légkezelő felől érkező 75 mm átmérőjű légcsatorna elemeket összekapcsolják a befúvó/elszívó anemosztátokkal, illetve fali rácsokkal.

Felhasznált anyagok

A fogadódoboz anyaga horganyzott acéllemez, belül 9 mm vastag hangszigeteléssel.


Kapcsolódó termékek

DH

DH

Kétsoros, állítható lamellás szellőző rács
DR

DR

Egysoros, állítható lamellás szellőző rács
E5

E5

Fix négyzetbetétes légrács
A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!