F-C2-80

Csőbe tolható tűzvédelmi csappantyú, EIS120-ig, NA80

Galéria megnyitása

F-C2-80

Csőbe tolható tűzvédelmi csappantyú, EIS120-ig, NA80

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Termékleírás

A tűzvédelmi csappantyúk passzív tűzvédelmet képviselnek, amelyeket arra terveztek, hogy az elhatárolás, szakaszolás segítségével megakadályozzák a mérgező gázok, füst és tűz terjedését. A standard tűzvédelmi csappantyúkat az EN 15650 szerint tervezték és tanúsították, és az EIS kritériumok szerint tesztelték az EN 1366–2 szerint. A tűzvédelmi csappantyú a beépítési módjával együtt képez egy olyan, egymástól elválasztahatlan egységet, amely meghatározza a tűzállósági osztályt. Az F-C2 tűzcsappantyúkat a kézikönyvben felsorolt és leírt beépítési módokra tervezték.

Alapkivitelben az F-C2 tűzcsappantyúkat csak rugóvisszatérítésű működtető szerkezettel és opcionális mikrokapcsolóval (végálláskapcsolóval) szállítják. Tűz esetén a tűzcsappantyú automatikusan bezáródik, amikor a légcsatornában a levegő hőmérséklete eléri a 72 °C-ot.
Az F-C2 tűzcsappantyú a hőkioldó elem elolvadása után bezáródik. A csappantyú a bezáródása után mechanikusan zárva marad, és csak kézzel nyitható ki, amelyhez a karbantartó személyzetnek hozzá kell tudni férnie a tűzcsappantyú zárólapátjaihoz. A tűzcsappantyú rendszeres ellenőrzésének és hozzáférhetőségének segítése érdekében flexibilis csőcsatlakozó használható.

Működtető szerkezet típusai

  • H0: rugóerőre záródó csappantyú lapátokkal, 72 °C-os hőkioldó biztosítékkal.
  • H1: rugóerőre záródó csappantyú lapátokkal, 72 °C-os hőkioldó biztosítékkal, az egyik zárólapáton AC/DC 24 V-os végálláskapcsolóval, amely a zárt helyzetet jelzi.

 

Felhasznált anyagok

A termék horganyzott acéllemezt, tűzálló grafit lemezt és poliuretán habot tartalmaz. Ezeket a helyi előírásoknak megfelelően dolgozzuk fel. A termék nem tartalmaz veszélyes anyagokat, kivéve a hőkioldó biztosítékban lévő forrasztó anyagot, amely milligramm mértékben tartalmaz ólmot.

Kivitel

Az acéllemez csappantyúház porszórt festett, a zárólapátok anyaga azbesztmentes, tűzeseti hőre kitáguló szigetelőanyaggal bevont és mérettől függően az alábbi kivitelben készülnek:

  • 80-125 mm átmérőig: fémlemezből készült csappantyú lapátokkal szerelt.
A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!