WallAir

Falba szerelhető aktív klímagerenda

Galéria megnyitása

WallAir

Falba szerelhető aktív klímagerenda

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Alkalmazási terület

A WallAir egy falba építhető indukciós klímaelem, amely szellőztetésre, hűtésre és fűtésre egyaránt alkalmas. A visszakeringetett és a primer levegő ugyanazon a falba épített légrácsony keresztül áramlik. A befúvott primer levegő által keltett indukció hatására a helyiségből jelentős mennyiségű szekunder levegő áramlik át a lamellás hűtő, illetve fűtő kalorifereken és a primer levegővel keveredve a falba épített légrácson keresztül, a coanda effektus hatására, a mennyezet mentén áramlik be az adott helyiségbe.
A WallAir-t főleg irodákban és üzlethelyiségekben alkalmazzák illetve más egyéb olyan helyiségbe alkalmas, ahol ezt a típusú kialakítási formát választották. Opcióként komplett ControlAir szabályozó automatika is rendelhető.

Felhasznált anyagok

A légbevezető csatlakozódoboz anyaga horganyzott acéllemez. A légrácsok anyaga (keret, lamella, előlap) standard RAL 9003 fehérre, vagy igény szerinti RAL színre festett alumínium illetve acéllemez. A hőcserélő csövek vörösrézből, a lamellák alumíniumból készülnek.

Standard méretek

600, 800, 1000 és 1200 mm.

Jellemzők

Rendkívül energiatakarékos, 35 l/s légmennyiségig alkalmazható, magas hűtő- és/vagy fűtőteljesítmény, alacsony zajszint mellett.


Kapcsolódó termékek

ControlAir

ControlAir

Szabályozóautomatika rendszer
DUO

DUO

Nyit/zár szabályozó csappantyú klímagerendákhoz
MultiPlex

MultiPlex

Moduláris légkezelőcsalád
SUM

SUM

Átfogó szabályozó és felügyeleti web-szerver
A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!