MR Mono

Segédenergia nélküli konstans légmennyiség szabályozó

Galéria megnyitása

MR Mono

Segédenergia nélküli konstans légmennyiség szabályozó

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Alkalmazási terület

Az MR Mono segédenergia nélkül működő állandó légmennyiség szabályozó kompletten betolható a kör keresztmetszetű merev légcsatornába ill. idomba és állandó lémennyiséget biztosít elektromos, vagy pneumatikus csatlakozás nélkül. Az MR Mono elem befúvó és elszívó rendszerekbe, ill. vízszintes és függőleges légcsatornahálózatba egyaránt beépíthető. A szabályozási pontosság ±10% a beállított névleges értékhez képest (±15 % 125 m³/h, vagy ennél kisebb légmennyiségnél). A termék megkönnyíti a tervezést és a kisebb hibák kompenzálását, kiegyenlíti az elpiszkolódott szűrők, vagy az utólagos változtatások által okozott nyomás-változásokat, kiegyenlíti az időjárás okozta kéményhuzateffektus által előidézett nyomásingadozásokat..

Felhasznált anyagok

Az MR Mono egy aerodinamikai szempontból kedvező kialakítású műanyag (polykarbonat és PVC) köpenybe foglalt szilikonmembránból és egy hengerített horganyzott acéllemez házból áll. A légtömör zárást egy körbefutó tömítőcsík biztosítja. Az elem rögzítése egy rugós fémklipsszel történik. (Rögzítéshez lemezcsavar vagy popszegecs használata nem ajánlott, mert a membrán megsérühet.)

Standard méretek

80, 100, 125, 150, 160, 200 és 250 mm.

Légszállítási tartomány

15-650 m³/h (speciális kivitel esetén az alkalmazási tartomány 15-1100 m³/h is lehet)

A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!