SAU EC

Kompakt befúvó légkezelő

Galéria megnyitása

SAU EC

Kompakt befúvó légkezelő

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Alkalmazás

A SAU friss levegő befúvó berendezések lakások, családi házak és irodahelyiségek belső terében komfortos klímát biztosítanak a beépített szabályozható fűtés és a szűrt tiszta levegő által.

Kivitel

A berendezés 30 mm vastag üvegszálas hőszigeteléssel ellátott, horganyzott acéllemez házzal, kör keresztmetszetű gumitömítéses csatlakozó csonkokkal készül. Az alapfelszereltség része egy külső kezelőegység, a csendes, energiatakarékos és hátrahajló lapátozású járókerékkel szerelt radiális EC ventilátor, az ISO ePM1 50%-os légszűrő, az elektromos fűtőegység és egy csatornába építhető érzékelő szenzor. Az RS485 porton keresztül pedig Modbus kommunikációra is alkalmas. A külső kezelőegységnek köszönhetően beállítható a kívánt hőmérséklet, valamint nyomon követhető a készülék működése, míg a hőszigetelt burkolat lehetővé teszi a fűtött vagy fűtetlen térben történő elhelyezését egyaránt.

Széria méretek

  • SAU 125 C1 EC-y1: 461 m³/h; 700 Pa
  • SAU 200 B3 EC-y1: 770 m³/h; 553 Pa
  • SAU 250 B3 EC-y1: 1019 m³/h; 757 Pa
A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!