Domekt S (F)

Kompakt befúvó légkezelő

Galéria megnyitása

Domekt S (F)

Kompakt befúvó légkezelő

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Alkalmazási terület

A Domekt S kompakt befúvó légkezelő gépek szűrt és temperált frisslevegő ellátásra alkalmas berendezések olyan ingatlanokban, ahol külön elszívó rendszer (pl. konyhai szag elszívó, fürdőszoba- és WC elszívó ventilátorok) üzemel, illetve ahol nyílt égésterű gázkészülékek miatt szabályozott légpótlásra van szükség. Alacsony házmagassággal, alulról nyíló ajtóval és oldalsó csatlakozással kifejezetten mennyezeti beépítésre tervezték.

Kivitel

A festett horganyzott acél burkolat ásványgyapot szigeteléssel van kitöltve. A berendezés EC motoros befúvó ventilátorokat, szűrőt, elektromos fűtőelemet és beépített szabályozóautomatikát tartalmaz.

A mennyezetre szerelhető (F) kivitel a hűtésre és fűtésre alkalmas vizes kalorifereket, illetve a DX hűtő kalorifereket nem tartalmazza, ezek külső tartozékként rendelhetők és építhetők a rendszerbe. A vizes kalorifer védve van a lefagyástól.

Széria méretek

S 650 F, S 800 F, S 1000 F

Légszállítási tartomány

642 - 990 m³/h

A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!