KFK

Betétkúpos kifúvófej karimás csatlakozással

Galéria megnyitása

KFK

Betétkúpos kifúvófej karimás csatlakozással

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Termékleírás

A kifúvófej, tető felett, egyaránt alkalmas ipari és komfort szellőztetésre is. A levegőt függőleges irányba fújja ki. Ez megakadályozza az elhasznált és a friss levegő keveredését a fej környezetében. A kifúvás olyan hatékony, hogy friss levegő beszívás elhelyezhető a fej közvetlen közelében, egyéb óvintézkedés nélkül.

Kivitel

A fej standard kivitelben horganyzott acélból készül, de elérhető más anyagokból is, úgy mint 1.4301 rozsdamentes acél, 1.4404 saválló rozsdamentes acél, AZ185 alu-cink és festett kivitel különböző színekben, külön rendelésre. A nyitott része hálóval rendelkezik, belül tölcsér található az esővíz és hó összegyűjtésére, melyet egy gégecső segítségével kivezet. A gégecső -45 és +65 °C között hőálló. A védőháló sérülésének elkerülésére szállításkor védőelemet alkalmaznak. Ezt üzemelés előtt el kell távolítani.
A fejet három elforgatható emelő és rögzítő hurokkal szállítjuk. Egy hurok terhelése maximum 1500 N lehet. A fej karimás végződéssel van ellátva, tartalmaz egy ellenkarimát is. Vegye figyelembe, hogy más termékeknek más típusú karimái lehetnek, és előfordulhat, hogy nem illeszkednek. Mindig megfelelően adja meg a karima jellemzőket, ha a fejnek eltérő karimához kell illeszkednie.

Széria méretek 

400 - 1.000 mm közötti méretekben rendelhető.

A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!