KF

Betétkúpos kifúvófej idomcsatlakozással

Galéria megnyitása

KF

Betétkúpos kifúvófej idomcsatlakozással

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Termékleírás

A kifúvófej, tető felett, egyaránt alkalmas ipari és komfort szellőztetésre is. A levegőt függőleges irányba fújja ki. Ez megakadályozza az elhasznált és a friss levegő keveredését a fej környezetében. A kifúvás olyan hatékony, hogy friss levegő beszívás elhelyezhető a fej közvetlen közelében, egyéb óvintézkedés nélkül.

Kivitel

A fej standard kivitelben horganyzott acélból készül, de elérhető más anyagokból is, úgy mint rozsdamentes acél, alu-cink és festett kivitel különböző színekben, külön rendelésre.
Az elhasznált levegő kidobására szolgáló elem vízgyűjtő tölcsérrel és vízelvezető tömlővel, valamint a tetején 10x10 mm-es
lyukbőségű horganyzott acél dróthálóval, a csatlakozó csonkján gumitömítéssel készül. A gégecső -45 és +65 °C között hőálló.

A fej idomkapcsoló végződéssel van ellátva, amely kívülről illeszkedik a légcsatornára. Rendelhető más végződéssel is. Külön kérésre a fejet három emelő és rögzítő hurokkal szállítunk.
 

Széria méretek 

80 - 355 mm közötti méretekben rendelhető.

A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!