Domekt R (F)

Légkezelők forgódobos hővisszanyerővel

Galéria megnyitása

Domekt R (F)

Légkezelők forgódobos hővisszanyerővel

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Alkalmazási terület

A Domekt R forgódobos hővisszanyerővel ellátott kompakt légkezelő gépek lakások, lakóházak, apartmanok, irodák és egyéb 150 m²-nél nem nagyobb alapterületű helyiségek mesterséges szellőztetésére lettek kifejlesztve.

Olyan esetekre ajánljuk, amikor magas hővisszanyerési hatásfokra, alacsony energiafelhasználásra, csendes működésre és maximális megbízhatóságra van igény. Az „F” kivitelt alacsony házmagassággal, alulról nyíló ajtóval és oldalsó csatlakozással kifejezetten mennyezeti beépítésre tervezték.

Kivitel

A festett horganyzott acél burkolat ásványgyapot szigeteléssel van kitöltve. A berendezés EC motoros befúvó és elszívó ventilátorokat, forgódobos hővisszanyerőt, szűrőket, elektromos fűtőelemet és beépített szabályozóautomatikát tartalmaz.

A mennyezetre szerelhető (F) kivitel a hűtésre és fűtésre alkalmas vizes kalorifereket, illetve a DX hűtő kalorifereket nem tartalmazza, ezek külső tartozékként rendelhetők és építhetők a rendszerbe. A vizes kalorifer védve van a lefagyástól.

Széria méretek

R 150 F, R 250 F, R 300 F, R 400 F, R 700 F

Légszállítási tartomány

Max. 154 - 660 m³/h

A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!