YL

Fixlamellás esővédő zsalu, 2050 x 2050 mm-ig

Galéria megnyitása

YL

Fixlamellás esővédő zsalu, 2050 x 2050 mm-ig

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Ezt a terméket online rendelés esetén csak a fenti méretekben/kivitelekben tudjuk szállítani. Más változat rendelése esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégánkkal a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Alkalmazási terület

Az YL egy időjárásálló kültéri zsalu, párhuzamosan elhelyezett fix lamellákkal, amely a befúvó és elszívó nyílásokra szerelve megvédi a légkezelő rendszereket az eső, a falevelek és a madarak közvetlen bejutása ellen. Gondosan összeválogatott alapanyagokat alkalmaztunk, mint alumíniumot és alu-cinket, hogy garantáljuk a termék hosszú élettartamát. Az egyedileg kialakított profilnak köszönhetően pedig alacsony nyomáskülönbséget, minimális zajszintet, hatékony vízelvezetést és magasfokú általános védelmet tudnak biztosítani a légkezelő rendszereknek.

Felhasznált anyagok

Alumínium profilból és alumínium lemezből készülnek az esővédő alkatrészei, a termék ezzel megfelel a C4 korrózió állósági követelményeknek. Igény esetén RAL színskála szerint elektrosztatikus porfestéssel festve vagy eloxált lamellákkal is rendelhető.

Széria méretek

A megadott méret az AxB névleges csatlakozó méretet jelenti. Standard kivitelben 200x200 mm és 2050x2050 mm közötti mérettartományban, 50 mm-es méretlépcsővel rendelhető.
Egyedi igény esetén 2050x2050 feletti méret rendelése is lehetséges, ez esetben több darabból osztva gyártjuk az esővédő zsalut, az osztásoknál keskenyebb kerettel, szintén 50 mm-es méretlépcsővel.

A zsalubetétet max. 700 mm-es szélességig gyártjuk egyben, felette több részre osztott.

A termék fajlagos tömege 15 kg/m².

Légszállítási tartomány

Lásd a mellékelt dokumentumban.

Tartozékok

FR befalazó ráma.

A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!