VFL / VFLPG / VTL / VRA

Elektromos fűtőelemek négyszögletes csatlakozással

Galéria megnyitása

VFL / VFLPG / VTL / VRA

Elektromos fűtőelemek négyszögletes csatlakozással

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Alkalmazási terület

A VFL, VFLPG, VTL és VRA elektromos fűtőelemeket mindenhol jól lehet használni, ahol a négyszögletes légcsatornarendszerben fűtési igény merül fel. Példák a fűtőelemek alkalmazására: lehet utófűtő hővisszanyerő után, lehet utófűtő levegő felfűtésére, lehet előfűtő hőszivattyú vagy hővisszanyerő előtt. További alkalmazási lehetőségeket lásd a letölthető dokumentumban.

Felhasznált anyagok

A ház alumínium-cink felületkezelt acéllemezből készül. A fűtőszálak anyaga SS 2337 minőségű rozsdamentes acél.

Standard méretek

Csatornacsatlakozás szélessége és magassága 200-3000 mm.

Kivitel

A négyszögletes csatlakozású elektromos fűtőelemek csatlakozási lehetőség szerint háromféle kivitelben készülnek: keretprofillal (VFL), csatlakozó sínnel (VFLPG), légcsatornába betolható változatban (VTL) vagy légkezelőbe építhető kivitelben (VRA). Ezen fizikai megjelenési formákon belül rendelhetők beépített szabályozó nélküli és beépített szabályozóval ellátott kivitelek.Vízszintes és függőleges beépítés egyaránt lehetséges. Védettség alapkivitelben IP 43, igény esetén IP 55 is lehetséges. Két beépített túlhevülésvédelem, az egyik automatikus, a másik kézi visszaállítású.

Légszállítási tartomány

144 - 144.000 m³/h

Fűtőteljesítmény

1,5 - 200 kW 

A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!