PGK

Vizes hűtőkalorifer

Galéria megnyitása

PGK

Vizes hűtőkalorifer

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Alkalmazási terület

A PGK típusú hűtőkaloriferek mindenütt jól alkalmazhatók, ahol a négyszögletes csatlakozású szellőztetőrendszerben hűtésre van szükség.

Néhány alkalmazási példa:

  • Lehet hűtőkalorifer egy központi szellőztető rendszerben.
  • Használható az épület egyes helyiségeinek vagy épületrészeinek egyedi hűtésére. Ezt indokolhatja az eltérő hőterhelés, az eltérő rendeltetés, vagy az ott dolgozók eltérő igényei.

Felhasznált anyagok

A kaloriferház alucink acéllemezből készül. A vizcsőkígyó anyaga vörösréz, a lamelláké alumínium. A hűtőelemen csatlakozócsonkok találhatók a légtelenítéshez és leürítéshez. A kondenzvíz egy rozsdamentes tálcában gyűlik össze, amely egy R1/2 csatlakozóval van ellátva. A tisztításhoz és az ellenőrzéshez ill. szükség esetén a cseppleválasztó beépítéséhez két nyitható fedél van minden PGK hűtőelemen.

Széria méretek

A PGK tizenhat standard méretben kapható. Lásd a letölthető dokumentumot.

Kivitel

A hűtőközeg hűtött víz. Jobbos- és balos beépítésre ugyanaz a modell használható. Lehetőség van cseppleválasztó használatára a levegő irányától függetlenül. Az ellenőrzéshez és tisztításhoz minden típuson két nyitható fedél található. A PGK hűtőelemen légtelenítő és leürítő csonk található. A PGK csak vízszintes légcsatornahálózatba építhető be.

Teljesítmény

Max. üzemi nyomás 1,6 MPa (16 bar).
A gyártó minden darabon nyomáspróbát végez.

Légszállítási tartomány

576 - 6.858 m³/h 

Hűtőteljesítmény

1,3 - 40,1 kW 

A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!