MBE

Elektromos fűtőelem

Galéria megnyitása

MBE

Elektromos fűtőelem

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Alkalmazási terület

A körkereszmetszetű csatornafűtő úgy lett kialakítva, hogy a ventilátor nyomóoldalára szerelhető legyen. A csatornafűtőn keresztüláramló levegő sebessége minimum 1,5 m/s kell legyen. A fűtőelemen keresztüláramló levegő hőmérséklete: max. 40°C

Felhasznált anyagok

A ház alumínium-cink felületkezelt acéllemezből készül. A fűtőszálak anyaga rozsdamentes acél, SS 2337, EN 1.4541 szabvány szerint. A spirálkorcolt csövekhez illeszkedő csatlakozó-csonkok gumitömítéses kivitelűek.

Standard méretek

100, 125, 160, 200, 250, 315, 355, 400 és 500 mm

Kivitel

A fűtőelemek tartalmaznak:

  • Fémbetétes fűtőelemet
  • Dupla védelmi áramkör a fűtőelem szabályozó áramkörére kötve, egy biztonsági túlhevülésvédelmi automata termosztát sorozatba kötve egy másik biztonsági túlhevülésvédelmi kézi állítású termosztáttal (RESET).
  • IP43 csatlakozó dobozt
  • Hőmérsékletérzékelőkkel a csőrendszerben, környezeti hőmérsékletérzékelőkkel és fordulatszámszabályozókkal a beépítés teljessé tehető és a levegőhőmérséklet a kívánt értékre szabható.
     

Légszállítási tartomány

50 - 1.070 m³/h

Fűtőteljesítmény

0,4 - 18 kW 

A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!