30 éves beszállítói kapcsolataink


2023.05.24.
30 éves beszállítói kapcsolataink

30 éves beszállítói kapcsolatok az Airvent-nél

Cégünk alapértékei közé tartozik, hogy mind a vevői, mind a beszállítói kapcsolatokban a lojalitáson alapuló, stabil, hosszútávú partnerséget kiemelt fontosságúnak tekintjük. 

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy néhány beszállítónkkal együttműködésünk 30 éves jubileumát ünnepelhetjük idén. Ezek a nyugat-európai gyártó cégek magas minőségű termékeikkel, kiváló szakemberekből álló fejlesztői és szervízháttérrel jelentősen hozzájárultak az Airvent töretlen magyarországi sikerességéhez a légtechnikai üzletágban. Az ipari, komfort és a lakossági szegmensben értékesített több százezer szellőztető ventilátor, termoventilátor, kapulégfüggöny, valamint hűtő- és fűtőkalorifer több ezer létesítmény energiatakarékos és fenntartható üzemeltetését biztosítja a mai napig.

 


 

Soler & Palau logó

 

Soler & Palau Ventilation Group

Az 1951-ben alapított, ma már multinacionális vállalat 12 országban 16 gyárral rendelkezik, termékei 5 kontinens 90 országában érhetők el. Az erős fejlesztői háttérnek és a megbízható minőségnek köszönhetően a légtechnika területén a világ egyik vezető vállalkozásának számít. Termékeivel mind a lakossági, mind pedig a komfort és ipari szegmensek igényeit kiszolgálja és az Airvent, mint kizárólagos magyarországi képviselet az S&P ventilátorok és kapulégfüggönyök teljes vertikumát forgalmazza.

 


 

VEAB logó

 

VEAB Heat Tech AB

A 1967-es alapítású svéd gyártó a magas minőségű, légcsatornába építhető elektromos fűtőiről, vizes, gőzös és DX fűtő-hűtő berendezéseiről ismert leginkább. Ezen kívül termoventilátorok széles skálája, illetve lakossági páramentesítő és ipari légszárító berendezések is a termékpalettájuk része.

 


 

Östberg logó

 

Östberg Group AB

A svéd családi vállalkozás mérnök alapítójának köszönhetően vált világszerte elterjedt konstrukcióvá az elszívó csőventilátor. Majd néhány évvel később újabb forradalmi újításként a négyszög keresztmetszetű csatornaventilátorok. A saját gyártás 1981-ben kezdődött és a kiemelkedő minőség, mérnöki megoldások hamar az élvonalba repítették a céget. Ma már a szintén magas műszaki színvonalat képviselő energiahatékony légkezelőgépeik is elérhetők.

 



Ezúton is köszönjük Partnereinknek!