Új ügyvezető az Airvent Zrt-nél


2021.01.15.
Új ügyvezető az Airvent Zrt-nél

2021. januárjától, Mikó András személyében új ügyvezetőt nevezett ki az Airvent Zrt. igazgatótanácsa. A menedzsment megerősítésének célja, hogy az elmúlt években mind a forgalmát, mind pedig az eredményességét növekedési pályára állító cégcsoport tovább növelje piaci részesedését, folyamataiban és szervezetében megújuljon, modernizálódjon.


András 15 éven keresztül ügyvezetőként vezette a Lindab magyarországi légtechnikai üzletágát, valamint 3-3 éven keresztül volt a romániai illetve csehországi leányvállalatainál a légtechnikai divízió vezetője. Irányítása mellett mindhárom országban piacvezetővé, meghatározó szereplővé vált a Lindab. Korábban 7 évig az ABB magyarországi vállalatánál a Fläkt (Woods) légtechnikai termékek piaci bevezetéséért volt felelős.

Tervei között a hosszú időt átfogó svéd hátterű nagyvállalati, vezetői gyakorlatának és az Airvent családias kultúrájának, innovatív hátterének ötvözése szerepel. Eltökélt szándéka a társaságot magasabb osztályba léptetni a piaci szereplők között, melynek érdekében fejleszteni kívánja az egyes szakterületek közötti együttműködést, a minőség- és környezetirányítást, a vállalati folyamatok hatékonyságát, a munkatársak kompetenciáit, és ezek eredményeképpen ügyfeleink elégedettségét.