Új honlap és webshop


2020.04.08.
Új honlap és webshop

Üdvözöljük megújult honlapunkon!

Újragondoltuk és büszkén indítjuk el immár online vásárlási lehetőséggel!

Elsődleges célunk weboldalunk átalakításával a navigáció és a menük egyszerűsítése mellett, a releváns, gyakran frissített tartalom és termékinformációk biztosítása volt. Böngészheti termékeink teljes spekrumát a lakásszellőztetés-, a komfort és ipari szellőztetés kategóriákban, vagy csak tudjon meg többet filozófiánkról és megoldási lehetőségeinkről.

Amennyiben visszatérő vásárlónk, regisztráljon, hogy online rendelése esetén is biztosíthassuk Önnek a megszokott kedvezményét. Ha új vásárló, 5% kedvezményt adunk az online rendelései végösszegéből!

Várjuk és nagyra értékeljük visszajelzéseit, mivel ez megkönnyíti számunkra, hogy egy még hatékonyabb, felhasználóbarát honlapot tudjunk biztosítani a jövőben. Ha bármilyen kérdése, véleménye lenne termékeinkkel és a weblappal kapcsolatban, kérjük küldjön e-mailt a marcom@airvent.hu címre!

Amennyiben szeretne hírlevelet kapni, itt tud feliratkozni. Ha kapcsolatban szeretne velünk maradni és elsőkézből értesülni legfrissebb híreinkről, kövessen minket az Instagram, a Linkedin, valamint a Facebook oldalunkon!

Köszönjük a közreműködését és bízunk a jövőbeni együttműködésünk sikerében!

Airvent