Biztonságos és stabil szerviz szolgáltatás a COVID mellett


2020.11.06.
Biztonságos és stabil szerviz szolgáltatás a COVID mellett

Tisztelt Partnerünk!

 

A világban és hazánkban is ismételten egyre nagyobb méreteket ölt a koronavírus okozta járvány. Ezt látva a védekezéshez szükséges körülmények megteremtése élvez elsőbbséget. Az elkövetkezendő időszakra vonatkozóan is a megelőzésre törekvés illetve a tömeges megfertőződés elkerülése a cél.

 

Az Airvent Zrt. szem előtt tartja mind a nemzetközi, mind a hazánkban kialakult helyzet kapcsán hozott védelmi intézkedéseket és megelőzési protokollt. Kiemelt fontosságúnak tartjuk munkavállalóink egészségének megóvását, hogy Partnereink igényeit a továbbiakban is a lehető leggyorsabban, hosszútávon és magas minőségben tudjuk kiszolgálni. Szerviz-tevékenységünket – a helyszíni kiszállás, illetve a személyes kontaktus gyakorisága – jelenleg fokozott veszélyhelyzetbe kényszeríti, ezért az alábbi iránymutatások betartását kérjük a továbbiakban Önöktől.

 

  1. Amennyiben a munka elvégzése nem nélkülözheti szervizes kollégáink személyes jelenlétét, ebben az esetben felhívjuk figyelmüket, hogy elsősorban a nyitott térben megvalósítható megbízásokat tudjuk jelenleg teljesíteni. Kérjük, hogy  biztonságos munkavégzés garantálása céljából biztosítsák a helyszínen, hogy egyidejűleg csak szervizes kollégáink tartózkodjanak ott. A kapcsolódó szakágak képviselői ezt megelőzően, vagy utána végezzék el a szükséges tevékenységeket. Kollégáink természetesen a távolságtartás mellett a maszkviselésre vonatkozó szabályokat is maradéktalanul betartják – csökkentve ezáltal a fertőzés veszélyét.
     
  2. Zárt térben történő munkavégzés esetén csak abban az esetben tudunk kiszállást vállalni, ha a hely jól szellőztethető, a munkavégzést megelőzően, a munkavégzés időtartama alatt és utána is Megrendelő vállalja az alapvető higiéniai iránymutatások teljesülését, és szintén biztosított munkatársaink kizárólagos jelenléte. Egyidejű munkavégzést zárt légtérben, más kollégákkal jelenleg nem tudunk megvalósítani.
     
  3. Továbbá kérjük, hogy mérlegeljék, szükséges-e a szervizes kolléga személyes jelenléte – ha ez nem elengedhetetlen, akkor kérjük, telefonon vagy e-mailben keressék kollégáinkat, illetve vegyék igénybe telephelyi szervizközpontunk szolgáltatásait.

 

Az Airvent Zrt. fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben kormányzati intézkedések azt szükségessé teszik, a teljesítés feltételei is változhatnak. Mindezekről folyamatos tájékoztatást nyújtunk Partnereink felé. 

 

Megértésüket és együttműködésüket ezúton is köszönjük!

 

Airvent Szerviz

 


Nyomtatható változatban itt tölthető le.