Airvent újra a Construmán


2019.04.08.
Airvent újra a Construmán

2019. április 3-7. között került megrendezésre az építőipar legnívósabb hazai rendezvénye, a Construma Otthonteremtési Kiállításcsokor, melyen csaknem 50.000 látogató vett részt. A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban 600 gyártó és fogalmazó mutatta be újdonságait. Büszkék vagyunk, hogy Cégünkkel - kisebb kihagyás után - újra kiállítóként vehettünk részt a kétévente megrendezésre kerülő Hungarotherm-en, a Construma épületgépészeti rendszerekre specializálódott részlegén.

A standunkon bemutatott termékeink széles skálájával nemcsak ipari partnereinknek hanem magánszemélyeknek is kedveztünk családi házas szellőztetőrendszereink bemutatásával. A kiállítás során standunkon megtekinthető volt AltiPlex kompakt, valamint MultiPlex mennyezetre szerelhető moduláris légkezelőgépünk, melyek nagy népszerűségnek örvendtek. Bemutattuk OptimAir és FreeAir klímagerendáinkat is, valamint interaktív prezentációt tartottunk  az érdeklődőknek saját fejlesztésű SUM rendszeroptimalizáló szoftverünkről BASIQ és DUO szabályozózsaluk segítségével. Standunk lakásszellőztetés részlegén az építkező, vagy még építkezés előtt álló családok pihenhettek meg a vásári forgatagban, miközben tájékoztatást kaphattak családi ház szellőztetésének rendszerelemeiről.

A standunk látogatottsága rendkívül magas volt, szakértő kollégáinkhoz sokan fordultak technikai kérdésekkel, kész gépészeti tervekkel, beruházói igényekkel. Köszönjük vendégeinknek, partnereinknek, hogy megtiszteltek minket bizalmukkal, és hozzájárultak az Airvent kiállítói sikeréhez.

Büszkén jelentjük be, hogy Cégünk standja elnyerte a 2019. évi Hungarotherm "Legszebb standja" díjat "Nagy stand" kategóriában. Szeretnénk ez úton is megköszönni a kreatív csapatnak, valamint minden munkatársunknak, hogy fáradhatatlan munkájukkal hozzájárultak standunk sikeréhez.