TD-Silent

Félradiális csőventilátor (extrém csendes), NA100-315, 1.770 m3/h-ig

Galéria megnyitása

TD-Silent

Félradiális csőventilátor (extrém csendes), NA100-315, 1.770 m3/h-ig

Félradiális 3 sebességfokozatú, hangszigetelt csőventilátor (extrém csendes) műanyag házzal, NA200, max. 1.040 m3/h

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Ezt a terméket online rendelés esetén csak a fenti méretekben/kivitelekben tudjuk szállítani. Más változat rendelése esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégánkkal a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.
 

Alkalmazási terület

A TD-SILENT az egyik legsokoldalúbb ventilátor a piacon. Rugalmas alkalmazhatóságának köszönhetően a legkülönbözőbb kis- és közepes méretű szellőztető rendszerekben használható. Különösen ajánlott az alkalmazása munkahelyeken, ahol a szellőztetőrendszer sokat működik, és a zajszint nagyon lényeges eleme a komfortérzetnek.

Felhasznált anyagok

A TD-Silent műanyag házas kivitelben kapható. Kétféle anyagból készült szívó- és nyomócsonk gumitömítéssel, amely megkönnyíti a szerelést és rezgéscsillapítóként is szolgál.

Széria méretek

Lásd a letölthető dokumentumot.

Kivitel

A TD-Silent hangcsillapított ventilátorok az axiális- és radiális kivitelekre egyaránt jellemző tulajdonságaik miatt rendelkeznek a kétféle ventilátortípus előnyeivel: magas nyomás- és légszállítási teljesítmény, kis helyigény, minimális szerelési idő, hosszú élettartamú, önkenő csapágyozású egyfordulatú vagy háromfordulatú (típustól függően) motor, amely alacsony vagy magas fordulaton fokozatmentesen szabályozható, motortekercselésbe integrált túlhevülésvédelem, a csőhálózat megbontása nélkül kiemelhető ventilátortest.
Bővebben lásd a letölthető dokumentumot.

Légszállítási tartomány

TD-SILENT: 150 - 1.770 m³/h
TD-SILENT T: 180 - 1.040 m³/h

A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!