SILENT Design

Axiális fürdőszobai és wc elszívó fali ventilátor, NA100-150, 300 m3/h-ig

Galéria megnyitása

SILENT Design

Axiális fürdőszobai és wc elszívó fali ventilátor, NA100-150, 300 m3/h-ig

Változatok
- 1 +

Axiális fali elszívó ventilátor 4 színben cserélhető előlapcsíkkal, visszacsapószeleppel, NA100 csonkkal, max. 85 m3/h (golyóscsapágy, időkapcsoló)

Elérhetőség Raktáron Részben raktáron Nincs raktáron

Szállítás 3-4 munkanap

 

A feltüntetett összeg tartalmazza az ÁFÁ-t.

34 478 Ft

Ezt a terméket online rendelés esetén csak a fenti méretekben/kivitelekben tudjuk szállítani. Más változat rendelése esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégánkkal a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.
 

Alkalmazási terület 

A SILENT Design elszívóventilátor fürdőszobák, WC-k elhasznált, párás levegőjének elszívására vagy egyéb kisebb helyiségek szellőztetésére alkalmas. Előnye a rendkívül csendes működés. A visszacsapószelep - amely a ventilátor alaptartozéka - lezár, ha a ventilátor nem üzemel, ezzel megakadályozva a kültéri levegő visszaáramlását. A ventilátor igény szerint indulhat a villanykapcsoló felkapcsolására, a mozgásérzékelő jelére, vagy páraérzékelő által adott jelre. Többféle színben rendelhető, illetve a cserélhető előlapi világító dekorcsík 4 féle színben alaptartozék.

Felhasznált anyagok

A ventilátorház műanyagból készül.

Széria méretek

A SILENT Design három méretben és három típusváltozatban kapható.

A SILENT-300 Design Plus kivitel csak NA150-es csatlakozó csonkkal érhető el.

Kivitel

A visszacsapó-szelep minden változat alaptartozéka. A bekapcsolt állapotot jelzőlámpa mutatja. Az 1-fázisú (230V / 50Hz) motor a hosszú élettartam érdekében golyóscsapággyal szerelt, illetve a csendes működést a “Silent Block” rezgéscsillapító segíti, II. osztályú elektromos szigetelés, IP45 védettség jellemzi. A motor termikus hővédelemmel van ellátva. Max. üzemi hőmérséklet +40°C.

Légszállítási tartomány

SILENT Design:            85 - 250 m³/h

SILENT-300 Design Plus:    300 m³/h

A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!