Isodec A21

Hőszigetelt, ALU-poliészter bevonatú csővezeték, NA80-500

Galéria megnyitása

Isodec A21

Hőszigetelt, ALU-poliészter bevonatú csővezeték, NA80-500

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Alkalmazási terület

Az ISODEC A21 strapabíró, többrétegű flexibilis csővezeték általános szellőztető és légkondícionáló rendszerek részeként használható. A 3 egymáshoz ragasztott alumínium és poliészter fóliarétegnek, valamint a közöttük lévő rendkívül rugalmas acél drótspirálnak köszönhetően megfelelő tartással bír és könnyű beépíthetőséget, kezelhetőget biztosít a felhasználó számára. Egyszerűen csatlakoztatható kör- és ovális keresztmetszetű rendszerekhez egyaránt.

A felhasználásból kizárt területek

  • nem használhatók robbanékony anyagok elszívására nyitott kandallókból és olajtüzelésű kazánokból
  • nem alkalmas nagy koncentrációjú savat vagy lúgot tartalmazó levegő szállítására

 

Kérjük vegyék figyelembe

A termék rendeltetésszerű alkalmazásáért a rendszer tervezője felel. A hőmérsékletre vonatkozóan megadott értékek nem elegendők a légtechnikai vezeték fizikai tulajdonságainak meghatározására. Ezen tulajdonságok attól is függnek, hogy az adott szellőztető rendszeren belül és kívül mekkora a levegő hőmérséklete és páratartalma.

Standard méretek

  • Átmérő: 82, 102, 127, 152, 160, 185, 203, 229, 254, 305, 315, 356, 406, 457 és 508 mm
  • Hosszúság: 10 m

 

Kivitel

Az ISODEC A21 csövek ún. „szendvics kivitelben“ készülnek, az alumínium és a poliészter rétegek teljesen átfedik egymást, ezáltal tűz esetén a rendszer hosszabb ideig üzemképes marad. A termék tűzvédelmi megfelelőségét számos országban tesztelték az érvényes nemzetközi szabványoknak megfelelően. Eszerint teljesíti az EN 13180: „Épületek szellőztetése – Légcsatornahálózat – Flexibilis légtechnikai vezetékek méretei és mechanikai követelményei“ a szabvány előírásait.

A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!