VENT Ecowatt

In-line centrifugális csőventilátor

Galéria megnyitása

VENT Ecowatt

In-line centrifugális csőventilátor

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Alkalmazási terület

Az in-line centrifugális csőventilátorok, általánosan felhasználhatók lakossági, kereskedelmi, komfort és ipari létesítményekben. Elszívásra és befúvásra egyaránt alkalmas.

Felhasznált anyagok

A ventilátorburkolat kiváló minőségű korrozióálló préselt horganyzott acéllemezből és fekete poliészter fedőfestéssel készül. Teljesen légtömör szigetelésű szerelvény.

Széria méretek

Kilenc méretben készül.

Kivitel

Körkeresztmetszetű in-line csőventilátorok 100 és 400 mm közötti átmérővel. A készüléket bármilyen helyzetbe be lehet építeni, az üzemi hőmérséklet - 20°C és + 40°C között. Széles választékú tartozékok a beépítés megkönnyítésére és a ventilátorteljesítmény szabályozására. 
Direkt meghajtású centrifugális járókerék. Kefe nélküli EC motor, IP44 védettség, termo-védelemmel, egyfázisú 230V +/- 15% / 50 - 60Hz feszültséggel. A ventilátorfordulat a csatlakozódobozban található potencióméterrel vagy külső REB-ECOWATT típusú szabályozóval szabályozható. Analóg bemenet a csatlakozódoboz kapocslécén a ventilátor 0 - 10V jellel történő szabályozásához.

Légszállítási tartomány

150 - 3.390 m³/h 

A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!