TRB / TREB

Axiális csőventilátorok

Galéria megnyitása

TRB / TREB

Axiális csőventilátorok

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Alkalmazási terület

A TRB/TREB axiális csőventilátorok felhasználhatók például raktárakban, műhelyekben, kereskedelmi egységekben, éttermekben.

Felhasznált anyagok

A ventilátorház festett hengerelt acéllemezből készül. A TRB ventilátorhoz tartozó szerelőkonzol a ventilátorházhoz van hegesztve. Minden típus külső forgórészes motorral van ellátva.

Standard méretek

A TRB/TREB karima nélküli axiális csőventilátorok négy csatlakozóméretben kaphatók 200, 250, 300 és 350 mm és merev- vagy flexibilis légcsatornahálózatba építhetők.

Kivitel

A TRB típusváltozat konzollal és a ventillátorra szerelt kábelkivezető dobozzal készül és falra vagy mennyezetre rögzíthető. Minden típus egyfázisú külső forgórészes motorral készül 2 vagy 4 pólusú változatban. A motor főbb jellemzői: egyfázisú 230 V 50 Hz, IP 44 védettség, F szigetelési osztály, automatikus visszaállítású thermikus túlhevülésvédelem és szervízelést nem igénylő golyóscsapágyazás. TRB modellnél a levegő iránya: járókerék-motor (”B” változat), TREB modellnél a levegő iránya: motor-járókerék (”A” változat).

Légszállítási tartomány

450 - 3.070 m³/h 

A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!