TH-Ecowatt

Félradiális tetőventilátor

Galéria megnyitása

TH-Ecowatt

Félradiális tetőventilátor

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Alkalmazási terület

A TH-ECOWATT alapkivitelben alacsony energiafogyasztású elszívó ventilátor, de a középső ventilátortestet (motor+járókerék) 180°-kal elfordítva befúvó egységként is üzemeltethető. A ventilátormotor alapkivitelben egyfázisú, három fokozatú, és az egyes fokozatokon belül fordulatszámszabályozható. 

Felhasznált anyagok

A TH-ECOWATT 500 és 800 típusok erősített műanyagból, az 1300 és 2000 típusok préselt acéllemezből készülnek. Az alaplemez és a ventilátorok védősapkájának anyaga minden típusnál acéllemez. A készülékek védőhálóval és kábelátvezető tömszelencével vannak ellátva. A fémrészeket fekete epoxi-poliészter festékbevonat védi.

Széria méretek

150, 160, 200, 250 és 315 mm

Kivitel

Egyfázisú külső forgórészes kétfordulatú motor fordulatszámszabályozási lehetőséggel, B szigetelési osztály, önkenő motorcsapágyazás, 230 V 50 Hz, automata visszaállítású túlhevülésvédelem, IP 44 védettség. Max. levegőhőmérséklet: 60 °C. A járókerék és motor egység kivehető anélkül, hogy a légtechnikai csővezetékrendszert meg kellene bontani. Egyszerű szerelést biztosító csatlakozócsonk.

Légszállítási tartomány

200 - 1.530 m³/h

A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!