TH-MIXVENT

Félradiális elszívó/befúvó tetőventilátor, NA150-315, 1570 m3/h-ig

Galéria megnyitása

TH-MIXVENT

Félradiális elszívó/befúvó tetőventilátor, NA150-315, 1570 m3/h-ig

Félradiális 3 sebességfokozatú tetőventilátor préselt acél házzal, NA250, csak elszívás max. 1.060 m3/h

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Ezt a terméket online rendelés esetén csak a fenti méretekben/kivitelekben tudjuk szállítani. Más változat rendelése esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégánkkal a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.
 

Alkalmazási terület

A TH-MIXVENT félradiális tetőventilálotorok alapkivitelben elszívásra alkalmasak. A TH-500,
800 és 800N modellek esetén a középső ventilátortest (motor + járókerék) 180°-kal elfordítható, ekkor befúvó egységként üzemeltethetők.

Felhasznált anyagok

A TH-500 és TH-800 modellek erősített műanyagból, míg a TH-1300-as és TH-2000-es változatok préselt acéllemezből készülnek. Az alaplemez anyaga mindegyik esetén préselt acéllemez. Az eső elleni védősapka anyaga préselt acéllemez (TH-500 és TH-800) vagy mélyhúzott alumínium
(TH-1300 és TH-2000). Mindegyik ventilátor madárvédő hálóval és kábelátvezető tömszelencével van ellátva. A fémrészeket fekete epoxi-poliészter festékbevonat védi a korrróziótól.

Széria méretek

Részletes tájékoztatás a letölthető katalóguslapon.

Kivitel

Az egyfázisú (230 V/50 Hz), külső forgórészes, 3-fordulatú motorok fordulatszám szabályozhatók, önkenő csapágyazás, túlmelegedés elleni védelem, F szigetelési osztály és IP44 védettség jellemzi.
A trafós fordulatszám szabályzás történhet elektronikus vagy autotranszformátoros szabályzóegységgel. A kondenzátor a tűzálló elektromos kötődobozon belül került elhelyezésre.
A szállítható max. levegőhőmérséklet 60 °C. A motor és a járókerék ház (ventilátortest) 2 bilincs segítségével könnyen eltávolítható anélkül, hogy a légtechnikai csőhálózatot meg kellene bontani. A ventilátor alsó körkeresztmetszetű csatlakozócsonkja a merev és flexibilis légtechnikai csövek számára egyaránt egyszerű szerelést biztosít.

Légszállítási tartomány

Elszívás esetén: 500 - 1.570 m³/h
Befúvás esetén: 530 - 890 m³/h

A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!