TD-Silent Ecowatt

Hangcsillapított csőventilátor

Galéria megnyitása

TD-Silent Ecowatt

Hangcsillapított csőventilátor

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Alkalmazási terület

A TD-Silent Ecowatt ventilátorok kivételes tulajdonsága: a hangcsillapított ventilátorház nagyon halk működést eredményez, ezért a TD-Silent Ecowatt ventilátorok kiváló megoldást kínálnak szellőztetési problémák megoldására olyan helyeken, ahol a szellőztető rendszer zajszintje különösen fontos és a folyamatos működésnek köszönhetően a jelentős energiamegtakarítás elvárás.

Felhasznált anyagok

Műanyag (350 és 1000 közötti típusok) vagy vastag acéllemez házas (1300 és 2000 típusok) kivitel. Kétféle anyagból készült szívó- és nyomócsonk gumitömítéssel, amely megkönnyíti a szerelést, karbantartást és rezgéscsillapítóként is szolgál.

Széria méretek

5 különböző változatban kapható. Lásd a letölthető dokumentumot.

Kivitel

A TD-Silent Ecowatt hangcsillapított ventilátorok kefementes EC motorral rendelkeznek, magas hatásfokkal és alacsony energiafelhasználással. Minden motor egyfázisú (230V±15% / 50-60Hz), IP44 védettséggel és biztonsági túlhevülésvédelemmel rendelkeznek. A ventilátorfordulat 100%-ig szabályozható a kapcsolódobozvan található potencióméterrel vagy REB-ECOWATT típusú külső szabályozóval.

Légszállítási tartomány

180 - 1.660 m³/h

A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!