TD-Mixvent

Félradiális csőventilátor, NA100-400, 5330 m3/h-ig

Galéria megnyitása

TD-Mixvent

Félradiális csőventilátor, NA100-400, 5330 m3/h-ig

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Ezt a terméket online rendelés esetén csak a fenti méretekben/kivitelekben tudjuk szállítani. Más változat rendelése esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégánkkal a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.
 

Alkalmazási terület

A TD-Mixvent ventilátorok széles felhasználási területtel rendelkeznek, felhasználhatók minden olyan helyen, ahol magas légszállítási teljesítményre, alacsony zajszintre és magas statikus nyomásra van szükség. Ideális megoldást nyújtanak lakókörnyezetben, illetve kereskedelmi célú helységekben.

Felhasznált anyagok

Alacsony profilú TD-Mixvent félradiális csőventilátor, amely erősített műanyagból
(160 és a 800 közötti modellek) vagy acéllemezből készül epoxi-poliészter védőfesték
bevonattal (1000 és a 6000 közötti modellek). 

Széria méretek

A TD-Mixvent 9 különböző csatlakozómérettel, 20 változatban kapható. Lásd a letölthető dokumentumot.

Kivitel

A TD-Mixvent ventilátorok egyedi tartószerkezete lehetővé teszi a ventilátortest (motor+járókerék+ház) kivételét és visszahelyezését anélkül, hogy a csővezetéket megbontanák. Ez megkönnyíti a készülék ellenőrzését és karbantartását. Alapkivitelben két- vagy háromfordulatú motorral készülnek és az egyes fordulatokon belül fokozatmentesen szabályozhatók. Kivétel a TD-4000/355 és TD-6000/400, ahol a motor egyfordulatú és feszültségváltoztatás elvén fordulatszámszabályozhatók.
Bővebben lásd a letölthető dokumentumot.

Légszállítási tartomány

TD-MIXVENT: 150 - 5.330 m³/h
TD-MIXVENT "T": 180 - 1.040 m³/h

A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!