TCBBx2 / TCBTx2

Ellentétesen forgó axiális csőventilátorok

Galéria megnyitása

TCBBx2 / TCBTx2

Ellentétesen forgó axiális csőventilátorok

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Alkalmazási terület

A TCBBx2 / TCBTx2 axiális csőventilátorok csatlakozómérete megegyezik a hagyományos axiális csőventilátorokéval, de a kétszer akkora nyomásemelkedés, maximális teljesítmény, kompakt méret, nagy hatékonyság és kiváló fordulatszám-szabályozhatóság jellemzi ezeket a termékeket.

Felhasznált anyagok

A járókerekek alumíniumöntvényből készülnek keskenyprofilú lapáttal, amely maximális hatékonyságot biztosít maximális légmennyiség mellett. A kompakt megjelenés érdekében mind a motorok, mind az axiális járókerekek a házon belül vannak elhelyezve. A hegesztett, epoxi festett acélrúdból készült motortartók biztosítják, hogy a ventilátor halkjárású és rezgésmentes legyen.

Széria méretek

Négy standard méretben 450 - 630 mm névleges átmérővel kaphatók.

Kivitel

A ventilátorok önkenő csapágyazásúak és bármilyen helyzetbe beépíthetők. A 450-es és 500-as típusok mind elektronikus, mind feszültségváltoztatás elvén működő szabályozóval fordulatszabályozhatók. Mindkét motor be van kötve egy IP65 védettségű csatlakozódobozba. Motorok jellemzői: egyfázisú 230 V 50 Hz, háromfázisú 400V 50 Hz, IP65 védettség, F szigetelési osztály (- 40°C-tól + 70°C-ig). Thermikus motorvédelem, melyet be kell kötni a szabályozó és indító mágneskapcsoló áramkörbe. Maximum 700 Pa nyomásemelkedésig.

Légszállítási tartomány:

7.250 - 17.810 m³/h

A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!